To je to što me zanima!

Tajanstveni Šprajc: 'Desnica je slomljena i u drugom krugu...'

Popularni voditelj pred dva tjedna slomio je ruku, a njegov komentar podijeljen na društvenim mrežama ne objašnjava mogao bi se protumačiti i kao komentar na rezultate lokalnih izbora i kao nove probleme s rukom
Vidi originalni članak

Pred dva tjedna, uoči prvog kruga lokalnih izbora, voditelj Zoran Šprajc (53) slomio je ruku. Našalio se kako ga 'politika baš neće' i da opet neće moći sudjelovati na izborima, kao ni kad je pred izbore doživio infarkt.

- Doduše, bolje slomljena ruka nego infarkt, ruka brže zacijeli nego srce - rekao je tada putem videa na društvenim mrežama.

POGLED IZ DRUGOG KUTA Zoran Šprajc: 'Nakon 9 godina i infarkta vozim se tramvajem...'

U nekoliko objava od tada je pisao kako sada ponovno koristi zagrebački javni prijevoz, posebno tramvaje. Danas se ponovno javio iz tramvaja, ovaj put ne kako bi se žalio na skučenost i nedovoljan broj rukohvata, već sa selfiejem.

- Desnica slomljena i dugrom krugu - napisao je i dodao smajlić. Nije dodatno pojasnio je li dodatno ozlijedio ruku ili je u pitanju igra riječima na račun kandidata za zagrebačkog gradonačelnika, Miroslava Škore (58).

Njegovi pratitelji poželjeli su mu u svakoj objavi u kojoj se jasno vidi gips poželjeli brz oporavak i još brži povratak na male ekrane.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Linz 01.06.2021.

    Vidim potpuna dezorijentiranost komentatora, zavladao je potpuni javašluk !!!

  • Crocitizen 01.06.2021.

    Dok ima septičkih jama za pražnjenje bit će i RTL-a..

  • kapunjohan 01.06.2021.

    Nepotrebna je podijela ljudi na desnicu i ljevicu jer nitko ne može biti u svim prilikama desni ili lijevi pa i u nogometu koji put dešnjak puca lijevom i obratno - ovisno o prilici. Neodgovorno je od svakog političara kada poslije neke ,,pobjede,, izjavi mi nećemo ni pod koju cijenu surađivati sa tim i onim političarom ili strankom. Suradnja je obavezna ako se slože oko neki programa jer u demokraciji nitko nebi smio biti izopćen zaradi drugčijeg prioriteta vrijednosti , ima na to demokratsko prava a država pripada svakom državljanu i ne samo ,,pobjedniku,,. Osim toga ti takozvani pobjedniki grade svoju snagu na broju glasova od 10- 20 % svih državljana koji imaju pravo glasa pa onda u ime koga oni to ,,vladaju,, ako zaborave da sve u ovoj državi pripada narodu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare