Show

Komentari 4

Zoran Šprajc: 'Nakon 9 godina i infarkta vozim se tramvajem...'

Zoran Šprajc: 'Nakon 9 godina i infarkta vozim se tramvajem...'

Uočavam da više nema prikaza mreže linija i da zbog visoko postavljenih rukohvata međunožja stajaćih i lica sjedećih putnika dolaze u neobično blizak odnos, napisao je Šprajc

Zoran Šprajc (53) slomio je ruku uoči lokalnih izbora, zbog čega je propustio izbornu noć. Voditelj se pratiteljima na Instagramu javio iz tramvaja. Otkrio je da mu je to prva vožnja nakon devet godina.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- 'Ruka u tramvaju', djelo polomljenog autora. Nakon 9 godina i prvog infarkta ponovno se vozim tramvajem i zasad nemam primjedbi, možda zato što izbjegavam jutarnje i popodnevne špice. Ipak uočavam da u njima više nema prikaza mreže linija što je dosta glupo za grad koji se ufurao da je turistička Meka, (zapravo glupo je svakako) te da su rukohvati u novim tramvajima postavljeni skoro iznad glave putnika na sjedećim mjestima čime međunožja stajaćih i lica sjedećih putnika dolaze u neobično blizak odnos - napisao je Šprajc. 

Zoran se prisjetio kako je to bilo u 'Đurinim' tramvajima.

- Obzirom na širinu putničkog prostora, rukohvata bi moglo biti i više. Ako se dobro sjećam, stari 'Đurini tramvaji' imali su po tri reda rukohvata na stropu. No dobro, možda ipak imam primjedbi - zaključio je voditelj. 

Najčitaniji članci