To je to što me zanima!

Tajči čestitala sinu rođendan fotkama iz mladosti: Bilo je tu bezbroj trenutaka sreće i ljubavi

Pjevačica ima trojicu sinova, Evana, Blaisea i Dantea, a upravo je potonjem fotografijama iz djetinstva čestitala rođendan. Pratitelji su se pridružili u čestitkama.
Vidi originalni članak

Tatjana Matejaš Tajči (51) u Americi živi s trojicom sinova, a nedavno je Dante proslavio 21. rođendan. Često ističe kako su joj upravo oni najveća podrška, a i uspjeh.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Od tada do danas postoji 21 godina, bezbroj trenutaka ljubavi, sreće, smijeha i čiste magije, milijuni zagrljaja i tisuće uspavanki. Bilo je tu suza i boli i oproštaja i boli u srcu i utješnih, iscjeljujućih poljubaca - napisala je Tajči uz fotografije.

Ona ima i sinove Evana i Blaisea, koji vole Hrvatsku i vesele se dobroj hrani, baki i moru.

NAJAVILA KONCERT Tajči stigla u Hrvatsku pa na Instagramu podijelila emotivan doček: 'Zagrljaj mame je sve!'

- Jednog dana, kad budem imao obitelj i djecu, pokazat ću im predivne plaže i mjesta gdje je odrasla moja mama. To su najljepše plaže na kojima sam ikad bio, a bio sam na mnogo američkih plaža. Ne mogu se usporediti s hrvatskima - ispričao svojevremeno  Dante koji studira umjetnost. On je ilustrirao i omotnicu knjige '(ne)Slomljena' koju je njegova majka objavila u siječnju.

Kada se sredinom kolovoza vratila u Hrvatsku, na aerodromu ju je dočekala mama, a taj trenutak podijelila je s pratiteljima.

- Ovo je sve! Zagrljaj mame u zračnoj luci. Ovo je ljubav, ovo je sreća, zajedništvo, mir, utjeha, sigurnost, iscijeljene, olakšanje, zahvala, podrška, podsjetnik na moje početke i neiscrpna podrška koja me vodi kroz sve što život nosi. Ovo je uzbuđenje i radost zbog svake sekunde življenja, ovo je snaga…ovo je apsolutno sve sažeto u zagrljaj moje mame - napisala je Tajči u opisu fotografije

POGLEDAJTE VIDEO: SERIJAL 'TKO JE TU LUD' SA ZORANOM PRIBIČEVIĆEM

Idi na 24sata

Komentari 2

  • VLADEK72 18.09.2021.

    I ja sam svojoj kčeri čestitao rođendan, a unuku diplomu FER-a.

  • milicioner 18.09.2021.

    opet je ova posvuduša platila da se pojavi negdje, pa makar i ovdje. "Pjevačica"? O bože, svašta....

Komentiraj...
Vidi sve komentare