To je to što me zanima!

Tajči se oglasila nakon prirodne katastrofe: 'Tuga nakon oluje'

Tornado i oluje u Nashvilleu su uništili stotine kuća, a poginule su 24 osobe. Američki predsjednik Donald Trump najavio je kako će i sam u petak posjetiti poharani Tennessee
Vidi originalni članak

Tatjana Cameron Tajči (49) objavila je na svom Facebook profilu kako su ona i njezina obitelj dobro nakon što su jake oluje i tornado pogodili Nashville, glavni grad američke savezne države Tennessee. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nakon što prođe oluja, dolazi tuga. Ali ipak, nada, ljubav i neka veća životna sila izdižu se negdje duboko u nama i odlučni smo potisnuti strah na stranu. Pošaljite svoje misli i molitve i, što je još važnije, zapitajte se što može svatko od nas ponuditi svojim prijateljima i susjedima koji su izgubili voljene ljude, kuće i imovinu. Postavljajte si ovo pitanje ne samo kada se nešto dogodi već i onda kad je sve mirno. Postoji puno ljudi koji nas trebaju i običnim utorkom - napisala je Tajči na svojem Facebooku.

Tornado i oluje u Nashvilleu su uništili stotine kuća, a poginule su 24 osobe. Američki predsjednik Donald Trump najavio je kako će i sam u petak posjetiti poharani Tennessee.

NOVA PODUZETNICA Nakon Bučević i Tajči duh će pročišćavati Brankica Čonda...

Krajem 2017. Tatjani je preminuo suprug Matthew Cameron u 47. godini od karcinoma pluća. Kršćanska vjera pomogla je njoj i sinovima Danteu, Evanu i Blaiseu shvatiti stalnu prisutnost Boga. Time se Tajči vodi i danas pa posjećuje duhovne konferencije i poziva na veću solidarnost.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Selo_malo 06.03.2020.

    Ta se oglasi samo kada su neke katastrofe u pitanju

  • japanokinez 05.03.2020.

    Ko joj je rekao da se oglašava?

  • x00x 05.03.2020.

    i zasto to javlja u hrvatsku... i u aziju su monsuni svake godine pa nas ne izvjestava

Komentiraj...
Vidi sve komentare