To je to što me zanima!

Tajila je dijagnozu od obitelji: Kardashianka je teško bolesna?

Zasad se ne zna od čega boluje reality zvijezda, koja se iz javnosti povukla nakon traumatične pljačke u Parizu. Njezin suprug je 21. studenog doživio živčani slom
Vidi originalni članak

Zbog njene dijagnoze, reper i suprug reality zvijezde Kanye West (39) doživio je živčani slom. 

Američki mediji pišu da je Kim Kardashian (35) teško bolesna i da je to tajila od obitelji jer nije htjela sažaljenje. Zasad se ne zna od čega boluje Kardashian, koja se iz javnosti povukla nakon traumatične pljačke u Parizu početkom listopada.

Njezin suprug je 21. studenog doživio živčani slom i završio u bolnici u Los Angelesu, a sada se prvi put nakon hospitalizacije pojavio u javnosti. Reper, koji sada ima novu boju kose, razgledao je umjetničku instalaciju u holivudskom Pacific Design Centru.

Kanye je u bolnicu prebačen tek kada je u njegov dom pozvana policija, a nakon što ga je zbog teške nesanice pregledao jedan od njegovih liječnik te zaključio da je stanje toliko teško da smjesta mora u bolnicu. Reper se opirao pa su mu policajci bili prisiljeni staviti lisice.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Robi K. (IIIa) 12.12.2016.

    sida.

  • Jersey 11.12.2016.

    Glupost je bolest

  • alexkler 11.12.2016.

    Bolesni su oboje odavno a još bolesniji oni koji ih prate.Ajd Kanye je bar raper lud ali pjeva.nešto radi.Ona na izlezavanje guzica na trosjedu okreće milijune..i onda kada nemaju materijala očuh mijenja spol majki otpada nos sestra se rastaje sestra izgubila mengu...Svo zlo dolazi sa Zapada

Komentiraj...
Vidi sve komentare