To je to što me zanima!

Tajna romansa: Blagica je Tošina prva i prava ljubav

Voljeli su se šest godina. Prekinuli su jer se ona nije mogla nositi s obožavateljicama. Blagica i Toše zaljubili su se u 3. razredu srednje škole...
Vidi originalni članak

Prije dvadesetak dana Blagica je došla u Kruševo. Na Tošinu grobu zapalila je svijeću na dan kad su se njih dvoje, prije deset godina, upoznali. Blagica je taj dan provela s Tošinim roditeljima u obiteljskoj kući. Ocu Nikoli na dar je donijela bocu pića, a djeci Tošine sestre Dori, Nikoli (4) i Kristijanu (10), donijela je igračke i slatkiše, ispričao nam je Tošin bratić Andrej. Dodao je da Blagica često dolazi na Tošin grob. Bliski prijatelj pokojnog pjevača, radijski voditelj Kiril (36), poznatiji kao DJ Erik Fox, rekao nam je da je manekenka Blagica Micova bila prva prava Tošina ljubav.
- Djevojka i ja 2004. ljetovali smo s Tošom i Blagicom u Grčkoj. On je to ljeto bio najsretniji na svijetu - prisjeća se Erik.
Toše je, kaže Erik, nakon što je prekinuo vezu s Blagicom, s njom ostao u kontaktu. Pozivao ju je na svoje koncerte i slao joj karte. Tošina sestra Dori dodaje da je sve do posljednjeg dana Toše s Blagicom razmjenjivao SMS poruke, koje danas čuva u njegovu mobitelu. Na Tošin rođendan nazvali smo Blagicu, no njena sestra, koja se javila na mobitel, rekla je da ona nije u stanju razgovarati. Tošin prijatelj Erik demantirao je Andrijanu Budimir, koja tvrdi da je ona sve do Tošine pogibije živjela s njim u stanu.
- Mjesec i pol dana prije nego što je poginuo počele su svađe s Andrijanom. Toše joj rekao da je najbolje da se iseli - tvrdi Erik.
Toše je Blagicu upoznao 1998. godine. U ljubavnoj vezi bili su do početka 2002. Ponovno su se pomirili nakon njegova eurovizijskog nastupa 2004, a prekinuli su dvije godine poslije.

ANDRIJANA BUDIMIR SE U RUJNU ISELILA IZ TOŠINA STANA
Prije puta u Australiju Toše je rekao Andrijani da se iseli prije nego što se on vrati u Skoplje. Više nije mogao trpjeti svađe. Naš prijatelj Đole iz stana je iznio Andrijanine stvari, ispričao je Erik.
Priču je potvrdio i Georgij Georgijevski-Đole, koji je vozio kada je Toše poginuo. Kaže da je 18 dana prije Tošine smrti preselio Andrijanu iz Tošina stana u podstanarski stan u Skopju.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • ana32 03.02.2008.

    DO DJ ERIK FOX. SLUSAJ ERIK FOX,JAS NE SUM OBOZAVATELKA,MOZEBI JAS JA ZNAM VISTINATA PODOBRO OD TEBE.TVRDIS DEKA NE SI GO DAL TOA INTERVJU,DOBRO EVE DA TI VERUVAME,KAZI MI KOJA RECENICA OD INTERVJUTO NE E TOCNA,I SAM ZNAES DEKA SE STO E NAPISANO E TOCNO.OSTAVI GI HRVATITE,TIE NE ZNAAT NISTO,NIE VO MAKEDONIJA SITE ZNAEME DEKA TOSE JA ISELI BUDIMIR OD ZLOKUKJANI ILI I TOA NE E TOCNO.ZNAEME DEKA BUDIMIR TI E GOLEMA PRIJATELKA I ZUSTRO JA BRANIS.A ZNAES LI DEKA E LOPUZA,I TOGAS LI KE JA BRANIS KOGA KE IZLEZE VISTINATA?NAJPAMETNO TI E DA NE DAVAS VISE IZJAVI A POSEBNO NE KOMENTARI OD VAKOV TIP.A AKO ZBORUVAME ZA LJUBOV,SITE ZNAAT DEKA NA TOSE PRAVATA LJUBOV BESE BLAGICA,TOJ SO NEA BESE 8 GOD.SAMO SE NADEVAM DEKA OVA TOSE NE GO GLEDA OD GORE.BLAGICE CELA MAKEDONIJA TAGUVA SO TEBE I SE NADEVAME DEKA NEKOGAS I TI KE PROGOVORIS.

  • erikfox 02.02.2008.

    za ana32.... ana,ti najverojatno si mu obozavatelka i samo toa..pojma nemas nisto za negoviot privaten zivot taka da i ne ti zameram so zboris taka...JAS NEMA DA POTONAM poso ja znam vistinata poarno od bilo koj ama neka si ostane samo za mene...aman veke i od blagica i od adrijana...dajte da gi ostavime i dvete...nego go nema poveke i nema nisto da go vrati....

  • ana32 02.02.2008.

    Slusaj Erik Fox,znaci porealno itervju ne sum procitala,site znaeme deka najgolemata ljubov na Tose e Blagica.Koga ke se doznae vistinata za Budimir i ti ke potonis zaedno so nea.Znaci ona u 5 meseci ti stana pogolem prijatel od Tose.KE POTONIS ERIK ZAEDNO SO BUDIMIR>PAMTI MI GI ZBOROVITE,a za intervjuto,sekoj zbor e tocen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare