To je to što me zanima!

Tajni obožavatelj M. Čvrljak se udvarao bocom šampanjca?

Tijekom izlaska u Beogradu s Marijanom je u društvu bio i Horvat koji nam je rekao kako se odlično zabavio, te da su i njemu i Marijani pića pristizala sa svih strana
Vidi originalni članak

Joj, glas mi je već danima u komi. Sinoć smo se ludo zabavili na koncertu Tonyja Cetinskog u Omišu, ispričao nam je Horvat koji već danima tulumari s Nikolom Maurovićem (21) i Lesterom (20). Dečki su se prvi put susreli s Tonyjem koji je bio u žiriju 'Big Brother Balkan song contesta'. Ponovno je pohvalio Makedonca Lestera kako je odlično otpjevao Tošinu pjesmu i zato mu je u showu dao pet bodova. Cetinski ih je najavio kao posebne goste svog koncerta.

- Popeli smo se na pozornicu i otpjevali Tošinu pjesmu 'Čija si'. Bilo je super - kaže Horvat.

Marijani i Horvatu slali pića

Iako je pobjednica 'Big Brothera' nedavno rekla kako želi samo Nemeša (22), Marijani Čvrljak (27) udvarača navodno ne nedostaje, i to posebice u Srbiji. Ondašnji mediji su se raspisali kako je Marijana nakon gostovanja na televiziji Pink s bivšim sustanarom Horvatom Čagaljem (33) tulumarila na beogradskim splavovima. Pišu kako su im cijelu noć stizala pića, a tajni obožavatelj poslao joj je i bocu najskupljeg šampanjca.

- Bili smo vani u Beogradu i stvarno smo se super proveli. Istina je da smo bili na splavovima. To je bilo onu večer kad je Đoković slavio svoju pobjedu u Wimbledonu. Cijelu noć su nam stizala pića, ali nisam vidio da joj je netko poslao šampanjac - rekao nam je Horvat. Dalmatinac iz Dugog rata išao je s Marijanom da joj bude podrška.

- Prilazili su joj i žene i muškarci te govorili da se drži zbog situacije s Nemešom. Stvarno su jako pozitivne reakcije ljudi. Nisam primijetio da ju je netko posebno opsjedao - ispričao je Horvat, koji se gotovo svaki dan čuje i s Nemešom, koji je još na odmoru u Grčkoj s ocem. Kaže da njih dvojica o Marijani nisu razgovarali.

Idi na 24sata

Komentari 129

  • gđa78 11.07.2011.

    Udana sam žena sa djecom,ali dajem savjet onima koje socijalna služba zaje... samo im dajte primjer Marjane i pitajte ih a šta su učinili u tom slučaju??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Socijalna služba-------nula!!!!!!!!!!!

  • bobi2 11.07.2011.

    Eto van sad svima šta ste doma i čuvate dicu i kuvate ručak jeste glupe ..triba samo ić u neki šou i je*at se sa kim stigneš i obogatit se i bit popularan ko je vama kriv kad niste (iskrene) ka Marijana ...vidite koliko ona ima istomišljenika ....možda bi Kerum triba umisto kipa Isusa stavit kip Marijane na Marjan ..virujen da ima i takvih šta misle..EE Jadni vaši muževi doma oni su veći papci od Nemeša daleko ..

  • UblehaBa 11.07.2011.

    Nju je moguće povaliti i na 'pitralon'.

Komentiraj...
Vidi sve komentare