To je to što me zanima!

Tajno se udala i čeka dijete, a trudnoću jako dobro podnosi

PONOVNO SRETNA Barbara Vicković iz prvog braka ima 12-godišnjeg sina Frana, s kojim odnedavno živi kod novog supruga. Svi se vesele dolasku prinove u obitelj
Vidi originalni članak

Oboje smo planinari, tako smo se i upoznali. Naše prijateljstvo proljetos je preraslo u ljubav. Sad čekamo dijete koje smo planirali, rekla je glumica zagrebačkog HNK Barbara Vicković (38).

Dodala je kako je ponovno sretna žena. Početkom listopada, otkrila je Gloriji, tajno se vjenčala u crkvi Majke Božje Sljemenske na Medvednici. Drugo dijete rodit će u svibnju sljedeće godine.

Barbara ne želi otkriti tko joj je novi suprug jer poštuje njegovu želju. Opisuje ga kao jednostavnog i zgodnog čovjeka. Stariji je od nje nekoliko godina i nema djece. S Franom, njezinim sinom iz prvog braka, odlično se slaže i svi se vesele dolasku prinove.

Dobro podnosi trudnoću i još igra u predstavama. Zadranka se proslavila ulogom u 'Villi Mariji', poslije čega se skinula za Playboy.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • valuta 03.12.2010.

    jooooj, sad sam se setil, a kaj je z onom kaj je bila duuugo trudna, stalno smo o njoj čitali, mi to i saznali prije nje valjda, pa se stalno naslikavala u trudnoći, joooj, kak joj ime, pa nestala ženska... isto taaajni otac, joj umro sam od znatiželje.... kak joj bilo ime, jel mia iva herak, erak

  • kljava 02.12.2010.

    A koja se to glumica samo jednom udavala, još su ove naše Ok ali ove preko bare, tri, četiri itd...

  • InesRamljak 02.12.2010.

    budimo pametni. tajno se udala ne zato kaj je skromna i samozatajna (jer da je tako, ne bi ni u pl.boju bila), nego zato kaj nije imala za raskošnu svadbu, zato kaj je ovo ipak drugi brak s trbuhom do zuba (slika se samo kad je vitka i zategnuta) i zato kaj zna da ak sad fešta, da se može dogodit da se opet rastane i opet sve ispočetka. začarani krug.

Komentiraj...
Vidi sve komentare