To je to što me zanima!

Tako liječi srce: Milan zalijepio na zid sliku aviona pa ga kupio

Prije nego je kupio Cessnu CJ Milan je iz novina izrezao fotografiju aviona i zalijepio je na zid. Nakon dva mjeseca agent mu je rekao da ima avion za njega
Vidi originalni članak

Kako nije bio na krštenju sina Aleksandra mnogi se pitaju gdje je Milan Popović i je li prekinuo sa Severinom? Tugu, jer ih već dugo nije vidio, navodno liječi kupnjom Cessne Citation Ten od 120 milijuna kuna. Srpski “kralj bakra”, koji već ima Cessnu CJ2 vrijednu 36 milijuna kuna bacio je oko na skuplji model iste marke. Milan Popović (47) osim aviona ima i 20 metara dugu jahtu Sunseeker “Copper”.

Kako je na Facebook stavio fotografiju jahte Canados 120 “Far away” vrijedne 165 milijuna kuna nagađa se da bi Milan uskoro mogao kupiti i novo plovilo. Prijatelji su mu na ‘fejsu’ čestitali na dobrom odabiru novih “igračaka”. Prvi avion, otkrio je, kupio je tako što je fotografiju letjelice zalijepio na zid sobe.

- Razmišljao sam kako bih volio imati takav avion. Nakon dva mjeseca nazvao me agent i rekao mi da ima nešto - rekao je Milan srpskoj Gloriji.

Dodao je kako mu se letjelica učinila poznatom. 


- Nazvao sam domaćicu da mi pročita serijski broj aviona sa slike na zidu. Bio je identičan - opisao je Milan kupnju prvog aviona.

Na priče o prekidu sa Severinom (40) kaže: 'S uživanjem gledam kako radi posao koji voli. Voljeli bi imati puno djece, a razmišljamo i o posvojenju'.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • MyaMikic 10.10.2012.

    bas mi drago!neka uzivaju kad mogu!svi bi mi htjeli isto tako uzivati da mozemo..ja nemam avion imam sta imam i sretna sam!SAMO ZDRAVLJA;))

  • Ludvig_1 10.10.2012.

    A prije je imao zaljepljenu Seve na zidu,koji lik

  • Cora Cora 10.10.2012.

    Zanima me samo zašto ste stavili naslov "očajni bogataš"..mislim besmislica. Lik ima para, kupio si avion, ni prvi ni zadnji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare