To je to što me zanima!

Taksistica Dragana iz 'Ljubav je na selu' otkrila koliki je honorar dobila po epizodi: 'Rek'o super'

Dragana je ove subote snimala video uživo na TikToku. Kada su je pratitelji upitali koliko su novca dobivale kandidatkinje od snimanja, rekla je da na početku nije niti znala da se išta plaća
Vidi originalni članak

Taksistica Dragana Krupljanić (39), koja se u showu 'Ljubav je na selu' bori za srce farmera Hrvoja Špoljareca (34), otkrila je pratiteljima na TikToku da je dobivala 200 kuna honorara po epizodi. Osim toga, ispričala je i koliko je dugo bila u emisiji, kako produkcija pronalazi kandidate...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dragana je ove subote snimala video uživo na TikToku. Kada su je pratitelji upitali koliko su novca dobivale kandidatkinje od snimanja, rekla je kako na početku nije niti znala da se išta plaća.

- Ja kad sam došla tamo, čula sam da plaćaju, ja rek'o ok, super - ispričala je u videu nakon što je otkrila pratiteljima da je dobivala 200 kuna po epizodi.

IZ 'LJUBAVI NA SELU' Dragana za 24sata o farmeru Hrvoju, taksiju i djeci: 'Ljudi se ne usude biti neugodni u vožnji'

- Po epizodi.. Mislim, po epizodi, oni od jednog snimanja naprave dvije, tri epizode.. 200kn je dnevnica. Znači ako snimamo 4,5 sati danas, to je 200kn - dodala je.

Otkrila je i koliko je dugo snimala show.

- Snima se sve zajedno 11 dana i plus na putovanju dva dana - odgovorila je pratitelju kojeg je to zanimalo. 

O tome kako produkcija nalazi kandidate, rekla je:

- Znaš kako oni nalaze kandidate? Oni ti šalju poruke po Facebooku, ili ako imaju kontakte nekih od prije onda njih zovu. 

Upozorila je i da scene nisu lažne te da će nastavak situacije između nje i Marine otkriti kada show završi. 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • sprangija 04.04.2023.

    Nakraju snimanja svih epizoda fino 120 eura u džep

  • VLADEK72 03.04.2023.

    Lijepa ženska.

  • fanmilan 02.04.2023.

    Koliko si ti love potrosila da tako "prekrasno" izgledas, i da te nitko od tolikih psihijatara nije pregledao da ti pomogne. A isto tako što nije u redu s tim frajerom što je tebe izabrao da ides kod njega na imanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare