To je to što me zanima!

Talijan nakon 'šmrkanja' strastveno poljubio bubnjara, a ovo je njegova zaručnica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pobjednici Eurosonga, talijanska rock grupa Maneskin više nije u centru pažnje zbog pjesme 'Zitti e buoni', već zbog ekscesa njihovog frontmena Damiana Davida
Vidi originalni članak

Vokal benda, Damiano David (22), uhvaćen je je u live prijenosu gdje izgleda kao da 'vuče' nepoznatu supstancu sa stola, na press konferenciji polijevao je svoje kolege šampanjcem, puzao po podu, pokazao donje rublje i digao noge na stol kako bi pokazao visinu peta svojih štikli, a poslije pobjedničke izvedbe s rukom u gaćama, strasno je poljubio bubnjara Ethana Torchija (20).  

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Måneskin je talijanski rock sastav iz Rima, koji čine glavni vokal Damiano David, basist Victoria De Angelis, gitarist Thomas Raggi (20) i bubnjar Ethan Torchio (20). Bend se proslavio nakon što je završio na drugom mjestu u 11. sezoni talijanskog showa 'X Factor' 2017. godine. 

- Kako da živim kad znam da postoji ova snimka? - komentirale su šokirane obožavateljice nakon izlaska snimke s njihovim poljupcem.

Roker, kojeg je dio javnosti proglasio najzgodnijim i najboljim frajerom na Eurosongu u dugogodišnjoj je vezi s talijanskom influencericom Giorgiom Soleri (25).

Giorgia na svom Instagramu nema nijednu zajedničku fotografiju sa Damianom, a roker je na storyju objavio jednu na kojoj se grle. Par je zajedno četiri godine i navodno su zaručeni.

- Nakon četiri godine možemo reći, zar ne? - napisao je u poruci Damian.

EUROSONG SKANDAL POBJEDNIKA Kokain ili staklo? Pojavile su se fotke Talijana iz drugog kuta

Osim brojnih obožavateljica oko na njega je bacila i Uraganka Sanja Vučić (27).

- Totalno sam se zaljubila u njega, on je predivan muškarac. Ja sam slobodna, ali htjela bi se samo slikati s njime.. bolje da prestanem pričati o tome. Željela bi se udati za njega, ali on je od mene mlađi ipak šest godina - ispričala je pjevačica na press konferenciji.

Kontroverzni mladić, o kojemu bruji cijela regija, sa svojim bendom pobijedio je na 65. Eurosongu osvojivši 542 boda.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 145

  • shihan 24.05.2021.

    Transvestit cura?

  • Daisy2 24.05.2021.

    i pri tome čačka dupe, sanjam takvog muškarca😖

  • hromcan 24.05.2021.

    Mora doči kraj ovom ludilu;geyevi,lezbike, narkomani, još samo fale ......

Komentiraj...
Vidi sve komentare