To je to što me zanima!

Talijani nakon scene 'šmrkanja': Šokirani smo! Nismo uzimali kokain, spremni smo se testirati

Gitarist Thomas Raggi je slomio staklo... To je bilo staklo. Molim vas, nemojte me to pitati. Ne drogiram se. Nikakav kokain, molim vas, rekao je pjevač Damiano
Vidi originalni članak

Talijanski bend Maneskin pobijedio je na 65. Eurosongu u Rotterdamu, ali je preuzimanje titule najboljih, zasjenila scena iz uključenja uživo dok je trajalo bodovanje u areni Ahoy. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gledatelji su primijetili da je pjevač Damiano David (22) pognuo glavu nad stolom i komentirali su da nešto 'vuče', te aludirali naravno na kokain.

VIDEO: TALIJAN U NEZGODNOJ POZI Gledatelji: Pobjednik Eurosonga je 'šmrkao' u live prijenosu!?

Društvene mreže su se 'užarile' od komentara i isječaka mladog pjevača s kauča. 

- Stvarno smo šokirani da neki ljudi govore kako se Damiano drogirao. Mi smo zaista PROTIV droga i nismo nikada šmrkali kokain. Spremni smo se testirati jer nemamo ništa za sakriti. Mi smo tu da bi svirali svoju glazbu i sretni smo zbog pobjede na Eurosongu. Želimo zahvaliti svima koji nas podržavaju! Rock 'n' Roll neće nikada umrijeti, volimo vas! - poručili su iz grupe. 

Pjevača su nakon presice odmah ulovili i novinari pa je detaljnije opisao što je zapravo radio.

DRUGA STRANA GLAMURA Škugor o lobijima i Eurosongu: Što će sad biti od Albine? Mi nemamo timova, nema novca...

- Gitarist Thomas Raggi je slomio staklo... To je bilo staklo. Molim vas, nemojte me to pitati. Ne drogiram se. Nikakav kokain, molim vas... Nemojte to govoriti - rekao je Damiano pa se brzo prebacio u glazbene teme.

Njihova pjesma 'Zitti E Buoni' zaradila je 524 boda. 

Idi na 24sata

Komentari 348

  • Nalla 24.05.2021.

    Meni je nevjerojatno kak je danas lako reći o nekome laž i to se odmah uzme kao istina. Ja na njihovom mjestu se ni u ludilu ne bi testirala. Na kraju krajeva šta koga briga da li se oni drogiraju ili ne, pobijedili su zbog dobre pjesme. Nek uživaju u svojih 5 minuta i samo neka šokiraju sve zadrte.  

  • Miky82 23.05.2021.

    Sotonizam

  • 23.05.2021.

    Koja atrakcija i primjer mladima. Moj pas za lov je imao ljepšu ogrlicu i povodac je bio vidljiv.

Komentiraj...
Vidi sve komentare