Show

Komentari 348

Talijani nakon scene 'šmrkanja': Šokirani smo! Nismo uzimali kokain, spremni smo se testirati

Talijani nakon scene 'šmrkanja': Šokirani smo! Nismo uzimali kokain, spremni smo se testirati

Gitarist Thomas Raggi je slomio staklo... To je bilo staklo. Molim vas, nemojte me to pitati. Ne drogiram se. Nikakav kokain, molim vas, rekao je pjevač Damiano

Talijanski bend Maneskin pobijedio je na 65. Eurosongu u Rotterdamu, ali je preuzimanje titule najboljih, zasjenila scena iz uključenja uživo dok je trajalo bodovanje u areni Ahoy. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Gledatelji su primijetili da je pjevač Damiano David (22) pognuo glavu nad stolom i komentirali su da nešto 'vuče', te aludirali naravno na kokain.

Društvene mreže su se 'užarile' od komentara i isječaka mladog pjevača s kauča. 

- Stvarno smo šokirani da neki ljudi govore kako se Damiano drogirao. Mi smo zaista PROTIV droga i nismo nikada šmrkali kokain. Spremni smo se testirati jer nemamo ništa za sakriti. Mi smo tu da bi svirali svoju glazbu i sretni smo zbog pobjede na Eurosongu. Želimo zahvaliti svima koji nas podržavaju! Rock 'n' Roll neće nikada umrijeti, volimo vas! - poručili su iz grupe. 

Pjevača su nakon presice odmah ulovili i novinari pa je detaljnije opisao što je zapravo radio.

- Gitarist Thomas Raggi je slomio staklo... To je bilo staklo. Molim vas, nemojte me to pitati. Ne drogiram se. Nikakav kokain, molim vas... Nemojte to govoriti - rekao je Damiano pa se brzo prebacio u glazbene teme.

Njihova pjesma 'Zitti E Buoni' zaradila je 524 boda. 

Najčitaniji članci