To je to što me zanima!

Talijanski slavuj slavi rođendan: 'Ovaj dječak zasigurno nije ni sanjao da će postati zvijezda'

Obožavatelji diljem svijeta, Erosu su čestitali rođendan, a pridružila im se i njegova kolegica, hrvatska glazbenica Franka Batelić
Vidi originalni članak

Pjevajući na vlastitom jeziku osvojio je svjetske stadione i arene, a Eros Ramazzotti danas slavi 60. rođendan. Tim je povodom na društvenim mrežama objavio video u kojem je ispričao priču o njegovom glazbenom uspjehu.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eros Ramazzotti (@ramazzotti_eros)

Na snimci su prikazane Erosove fotografije iz ranog djetinjstva te se čuje glas koji govori kako 'dječak zasigurno nije ni sanjao da će postati jedan od najvećih talijanskih glazbenika svih vremena'.

OTKRILA JE JEZIVU PRIČU Bivša žena slavnog glazbenika 'potonula' u sekti: 'Uništili su mi brak, seks i uzeli sav novac'

Inače, Eros je rođen u Rimu, a međunarodno je poznati pjevač i tekstopisac s gotovo 40-godišnjom karijerom. Od 80-ih do danas prodao je oko 60 milijuna ploča. O njegovom međunarodnom uspjehu svjedoče i međunarodne suradnje s imenima poput Tine Turner, Cher, Joe Cockera i Luciana Pavarottija. 

Glazbenu karijeru započeo je 1981. na natjecanju glazbenih talenata s pjesmom 'Rock 80', koja mu je kasnije osigurala prvi ugovor s izdavačkom kućom, a 1984. godine postaje svjetska glazbena zvijezda nastupom na Sanremo Festivalu s pjesmom 'Terra promessa' koja je osvojila svijet.

PROMO Eros Ramazzotti 23.11. u Ljubljanskoj Areni Stožice

Atraktivni pjevač nekoliko je puta posjetio Hrvatsku u kojoj ga publika obožava, a posljednji put ovog kolovoza kada je rasprodao pulsku arenu.

Njegova rođendanska objava u tek devet sati prikupila je već više od 29 000 'lajkova', a obožavatelji diljem svijeta pjevaču su čestitali rođendan uz prikladne rođendanske želje.

NAKON NASTUPA U PULI Marko Kutlić upoznao je svog talijanskog idola: 'Hvala ti puno na nezaboravnom trenutku...'

Čestitkama se pridružila i naša glazbenica, Franka Batelić koja je kolegi napisala 'Sretan rođendan' na talijanskom jeziku.

POGLEDAJTE VIDEO: MATIJA CVEK NIJE ZNAO TKO PJEVA OVU PJESMU

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ifana 29.10.2023.

    60 godina?? Izgleda odlicno🤤😋

  • istinabolibitange 28.10.2023.

    kralj

  • DeGogi_opet tu 28.10.2023.

    koliko sam ih samo okrenija na zadnjim sjedalima a naprid kazeta od Erosa u Blaupunktu. Mille Grazie ragazzo. Sei tutto bello!

Komentiraj...
Vidi sve komentare