Obavijesti

Promo sadržaj

Eros Ramazzotti 23.11. u Ljubljanskoj Areni Stožice

Eros Ramazzotti  23.11.  u Ljubljanskoj Areni Stožice
5

Legendarna superzvijezda Eros Ramazzotti vraća se u Arenu Stožice u Ljubljanu 23. studenog 2019. u sklopu svjetske turneje!

Nakon nekoliko uspješnih koncerata, njegova publika uvjek se rado vraća njegovim koncertima, koji su uz svaku njegovu turneju bolji i jedinstveniji.

Tako će biti i ovog studenog, jer Ramazzotti nam obećava nezaboravno glazbeno iskustvo, jer u Ljubljanu dolazi s vlastitom produkcijom, koja obuhvaća čak 10 kamiona. Bit ćemo svjedoci vrhunske vizualizacije s 3D efektima, posebnom scenskom konstrukcijom i zvukom koji neće razočarati.

Opisati Erosa Ramazzottija kao ' top zvijezdu' bilo bi krivo za njega, jer nije dovoljno opisati veličinu svjetskog uspjeha ove karizmatične ličnosti samo sa u dvije reči. Ramazzotti je neprikosnovena sila prirode koja je sada, 30 godina nakon što je objavila svoj prvi singl i prodala 50 milijuna albuma, spremna dodati novo poglavlje ovoj nevjerojatnoj priči.

Još kao dijete odrastao u rimskom predgrađu Cinecitta, sanjao je o glazbenoj karijeri. Gitaru je počeo svirati u dobi od sedam godina i na filmskim setovima našao se kao dodatak. Obitelj ga je cijelo vrijeme podržavala, čak i kad se s vlastitom pjesmom prijavio na prvi glazbeni festival Voci Nuove di Castrocaro, nakon čega je uslijedilo potpisivanje diskografske kuće. Godine 1982. objavio je svoj prvi singl, An un amico, a dvije godine kasnije osvojio je svjetski poznati festival San Remo.

Još s izdavanjem prvog albuma Cuori Agitati sav je materijal snimljen na talijanskom i španjolskom jeziku, što se nastavlja i danas. Deset godina nakon objavljivanja prvog singla, Ramazzotti je postao svjetski poznato ime.

Samostalno izdanje Dove c'e Musica doseglo je 7 milijuna slušatelja koji su kupili album. Suradnja s Tinom Turner i drugim poznatim imenima samo je potvrdila njegov status svestranog umjetnika i svjetsku senzaciju.

Pokretanje videa...

02:56

Svi obožavatelji pop i rocka s dozom talijanskog melosa zasigurno će uživati u jesenskom koncertu u Areni Stožice, Ljubljana 23. studenog 2019. u 20 sati. Ramazzotti je ime koje ne razočara.

Ulaznice potražite na ovom linku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu