To je to što me zanima!

Tamara Ecclestone je pokazala kako doji kćer i oduševila žene

Starija kći Bernija i Slavice Ecclestone objavila je 'fotku' na kojoj doji malenu Sophie. Tamara je time poslala snažnu poruku, potaknula rasprave te ohrabrila mnoge žene
Vidi originalni članak

Zahvaljujem se fotografkinji koja je ovjekovječila ovaj divan trenutak. Hvala ti što širiš ovu divnu poruku, ovo je odsad moja najdraža 'fotka'. Dojenje je snažna poruka ljubavi, ali nažalost to je normalno skrivati. Ja samo želim da dojenje bude prihvaćeno kao nešto normalno, napisala je Tamara (32) ispod fotografije.

Starija kći Bernija i Slavice Ecclestone ovom je objavom potaknula raspravu, ali i ohrabrila mnoge žene koje su u komentarima razmijenile mišljenja te podijelile svoje priče.

Ovo nije prvi put da Tamara na društvenoj mreži pokazuje kako doji malenu Sophie (2). Nedavno je izjavila kako će svoju djevojčicu koju od milja zove 'Fifi', dojiti do njene četvrte godine.

- Mislim da se nikad neću umoriti, ne brine me ni kakve će moje grudi biti nakon toga - rekla je Ecclestone i poručila 'hejterima' da idu večerati u toalet.

 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • superman125 10.02.2017.

    ne ohrabljuje ona nikoga nego trazi medijsku paznju

  • na23zg 10.02.2017.

    Ma zna se zasto ona daje cicu maloj.zbog toga da joj ne omlohave a ne zbog ljubavi,i da slike su degutantne

  • 09.02.2017.

    Prevelika je curica za to, btw odlična cica :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare