To je to što me zanima!

Tamara Ecclestone: Ranjiva sam kao i sve druge djevojke

Iako svjesna da je meta brojnih komentara pogotovo u ovo vrijeme financijske krize, Tamara ne skriva da voli luksuz, ali objašnjava da i ona ima teške dane kao i ostali
Vidi originalni članak

Kćer Bernieja Ecclestonea (81), Tamara (27), svakodnevno uživa u brojnim luksuzima, ali tvrdi da je ranjiva kao i svaka druga djevojka. Iako je prihvatila što je glavna meta napada u vrijeme financijske krize, ovoga puta ona je odlučila napasti one koji je opisuju kao 'čudovište'. 

- Naivna sam, impulzivna i ponekad ne promislim dobro, no smeta me što me ljudi percipiraju kao čudovište, kao da nemam emocije, a i meni su se događale loše stvari. Ranjiva sam kao i svaka druga djevojka na svijetu. Imam dobre i loše dane, svađam se s dečkom - rekla je Tamara te dodala kako priznaje da možda ne mora brinuti o računima za struju, ali ponekad joj je teško jer joj mnogi žele biti prijatelji iz pogrešnih razloga. 

Ovaj tjedan počinje prikazivanje njezinog reality showa 'Billion $$ Girl'. 

- To radim zbog malo zabave. Majka je prvo mislila da nisam normalna jer sam pristala na snimanje tog showa - rekla je Tamara koja ne skriva da obožava luksuz.  

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ivan148 03.11.2011.

    Jel njima stvarno Berni tata?

  • raffaele 01.11.2011.

    Zašto se ove slavne cure izdvajaju rečenicama: Ranjiva sam kao i sve ostale cure! itd.. Iako jesu slavne, nisu zbog toga posebna vrsta

  • mjauwau 01.11.2011.

    meni ona uopce nije lijepa mozda nekome je ali meni nije, nije mi prirodna nekako

Komentiraj...
Vidi sve komentare