To je to što me zanima!

Tamara Ecclestone se prisjetila idiličnog Božića iz djetinjstva

Kći šefa Formule 1 Bernieja i Slavice Ecclestone raznježila je pratitelje na društvenoj mreži objavivši fotografiju iz djetinjstva na kojoj sjedi Djeda Mrazu u krilu
Vidi originalni članak

Tamara Ecclestone (32) velika je ljubiteljica blagdana, za koje se sprema tjednima. Svojoj kćeri Sophiji poklonila je gigantski adventski kalendar koji je veličine ormarića, dok svaki pretinac skriva poklon za jedan dan.

Kći Bernieja i Slavice Ecclestone sa svojim je pratiteljima podijelila fotografije iz djetinjstva. Dok na jednoj 'fotki' sama pozira, sjedeći u krilu Djeda Mraza u trgovačkom centru Harrods, na drugoj je sa svojom mlađom sestrom Petrom. 

Mnogi su primijetili da je Tamarina kći Sophia 'ista mama' kada je bila djevojčica. 

Iako ju mnogi kritiziraju da je prerastrošna, Tamara se u posljednje vrijeme 'bacila' na dobrotvorni rad pa je donirala desetke komada svoje dizajnerske odjeće, a poklone je slala i u jednu londonsku bolnicu za djecu. 

Tamara je nedavno 'iskeširala' oko 5 milijuna kuna za proslavu Petrinog rođendana. Tulum je organizirala u luksuznom hotelu Dorchester. Petru i goste zabavljala je pjevačica Brandy koji su iz Los Anglesa dovezli privatnim avionom. 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Iskrena mala 23.12.2016.

    Meni mala baš liči na oca

  • nori 🖖 22.12.2016.

    Mama joj je slavila 7.1.

  • montello 22.12.2016.

    lol

Komentiraj...
Vidi sve komentare