To je to što me zanima!

Tamara Ecclestone: Vaša obala me uvijek očara, fućkaš Grčku

BAKA OD FORMATA Slavica Ecclestone je kćer Tamaru i unuku Sophie počastila večerom, a nasljednica je lizala sladoled na Stradunu u pratnji tjelohranitelja
Vidi originalni članak

Sretna sam što su se Slavica i Bernie konačno pomirili. Čula sam sve o njihovu druženju na večeri i drago mi je da su konačno obnovili odnos, rekla je Tamara Ecclestone (32).

Starija kći šefa Formule 1 u Dubrovnik je sletjela s kćeri Sophie (2), koju je baka Slavica (58) ponosno pronijela u naručju Stradunom. Kad se mezimica poželjela vratiti majci u naručje, bogatašica je gurala dječja kolica. Unuku je počastila sladoledom nakon večere u restoranu Posat, a u šetnji su ih pratili tjelohranitelji.

- Došla sam u Dubrovnik zbog odmora, ali i zbog posla. Ovamo smo stigli iz Grčke, gdje je lijepo, ali Dubrovnik me svaki put iznova očara - rekla je Tamara. Bogatašica je ljetovala sa suprugom Jayom Rutlandom (35) na Mikonosu, a burzovni mešetar na društvenim mrežama hvalio se fotografijama Sophie koju je učio plivati. Proljetos se šuškalo o Tamarinu i Jayevu razvodu nakon što su Rutlanda optužili da je pomagao narkodileru Jamesu Tarrantu (66) pri prelasku preko granice. Tarrant je 2009. bio uhićen zbog posjedovanja oružja i kokaina. Optužbe protiv Tamarina supruga sud je odbacio no on, čini se, još nije vratio Berniejevo i Slavičino povjerenje. Ecclestonovi su bijesni na zeta zbog skandala, pa Jay nije došao na odmor u Hrvatsku.

- Mogle su izabrati bolje - požalio se Bernie prijateljima. Šef Formule 1 je bio je na rubu živčanog sloma jer ima zetove iz pakla koji mu se nikad nisu sviđali jer su razmetljivi. Jamesa Stunta (33), supruga Tamarine sestre Petre (27) i bogatog trgovca umjetninama, sumnjiče zbog nasilja prema zaposlenicima.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • _Varešak_ 24.07.2016.

    Mnogo dobar babac.

  • Miške 24.07.2016.

    Tamara, "vaša" obala . Pa mama ti je iz Rijeke i išla u školu u Bedekovćinu. To je i tvoja obala.

  • Jersey 24.07.2016.

    Babac izbacio mliječni restoran 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare