To je to što me zanima!

Tamara Loos zablistala u haljini s volanima: Moderna pepeljuga

Atraktivna voditeljica nikada ne ostavlja gledatelje ravnodušnima svojim modnim izdanjima pa je tako i ovoga puta odlučila privući pažnju glamuroznom haljinom s volanima i mrežastim rukavima
Vidi originalni članak

Tamara Loos (36), voditeljica emisije 'Ples sa zvijezdama', uvijek oduševi gledatelje novim modnim kreacijama za koje je zaslužan Marko Grubnić (41), a ovoga puta je gledatelje ostavila bez daha noseći bijelu bajkovitu haljinu.

- Za nas nema ponoći, Tamara je moderna Pepeljuga - napisao je stilist Grubnić u opisu fotografije koju je objavio na Instagram profilu, a ispod objave nizale su se pohvale za Tamarinu odjevnu kombinaciju.

- Prekrasna haljina. Uvijek moderno i glamurozno - napisala je pratiteljica.

ODUŠEVLJEN SURADNJOM Grubnić o Tamari Loos i haljini o kojoj su svi pričali: 'Cura koja je potpuno drugačija od Severine'

- Koja haljina... Bravo - glasio je komentar.

Podsjetimo, voditeljica je prošlog puta nosila crnu glamuroznu haljinu s prorezom koja je posebno istaknula njezinu vitku liniju.

POGLEDAJTE VIDEO: MARKO CIBOCI O ESTETSKIM OPERACIJAMA

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 2024 24.04.2023.

    Meni su ok haljina i voditeljica,ali mi baca na vjenčanicu.

  • 24.04.2023.

    Užas.

  • Kali12 23.04.2023.

    Čekajmo sutra da se pronađe koga je to kopirao Mačak! Niti jedan styling nije njegov original, al niti jedan! Lik je takav plagijator!

Komentiraj...
Vidi sve komentare