To je to što me zanima!

Soba poput dvorca: Tamara je Sophiji napravila 'raj za igru'

Veliki ružičasti dvorac s toboganom dominira prostorijom koju je Ecclestone uredila kako bi njena kćerkica imala oazu za igranje. Pobrinula se da joj ništa ne nedostaje
Vidi originalni članak

Tamara Ecclestone (30) nedavno je rekla da uglavnom provodi vrijeme u samo tri od 57 prostorija u svojoj 700 milijuna kuna vrijednoj vili, a sada će početi koristiti i četvrtu prostoriju. Svojoj kćerkici Sophiji uredila je sobu za igranje koja izgleda poput ružišastog dvorca. 

- Spremni za igru s našom princezom - napisala je pored fotografije koju je objavila na Instagramu. Uz brojne igračke djevojčica ima i tobogan te 'bazen' s lopticama koje joj izvrsno služe kao 'žvakalice' dok joj izbijaju prvi zubići. 

Kći šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea (83) nedavno je novinarima rekla kako ona i suprug Jay Rutland (33) uglavnom svoje vrijeme provode u kuhinji, spavaćoj sobi i dnevnom boravku.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • kath 02.09.2014.

    ajmeee dijete joj je ko mala svinjica

  • Hydra_1 02.09.2014.

    Samo mi je žao što nemaju svi ljudi jednako, dotična ne zna gdje će sa novcima, maloj kupuje tu bazene, a u rubrici news maleni Gabrijel je na samrti i nema za operaciju!!! J**o takvu pravdu, da neki imaju previše, aneki nemaju ni za goli život doslovno

  • da-ni 02.09.2014.

    tamara se pobrinula?! tamarin tata se pobrinuo da ona ima sve, a tamarica se pobrinula samo da potrosi tatine milione

Komentiraj...
Vidi sve komentare