To je to što me zanima!

Tamara troši novac u Dubaiju, kritike ministrice je ne zanimaju

Pratitelje na društvenoj mreži oduševila je Tamarina vitka figura samo četiri mjeseca nakon porođaja, a neki su oduševljeno komentirali i njezin preplanuli ten
Vidi originalni članak

Kći Bernieja (90) i Slavice Ecclestone (62), Tamara Ecclestone (36), sredinom rujna rodila je djevojčicu u bolnici u Švicarskoj. Suprug Jay Rutland (39) i ona dali su joj ime Serena, a par ima i kćer Sophiju (6).

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Obitelj je sada uhvatila nešto slobodnog vremena pa se odlučili počastit putovanjem u Ujedinjene Arapske Emirate. I dok svijetom vlada pandemija, bogata nasljednica fotka se u kupaćim kostimima i obilazi luksuzne restorane. 

Pratitelje na društvenoj mreži oduševila je Tamarina figura samo četiri mjeseca nakon porođaja, a neki su komentirali i njezin preplanuli ten.

Izgleda kako tatinu mezimicu previše ne pogađa izjava britanske ministrice unutarnjih poslova Priti Patel koja je nedavno osudila brojne influencere zbog međunarodnih putovanja usred pandemije korona virusa. 

SERENA SE RODILA U RUJNU Tamara Ecclestone slavila dva mjeseca kćeri: Časte se tortom

No i neki obožavatelji osudili su njezino ponašanje komentirajući kako šalje lošu poruku svojim pratiteljima. 

- Ljudi diljem svijeta ostaju bez posla, a ti objavljuješ fotografije iz Dubaija. Sramotno - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • sjajna28 01.02.2021.

    Ima svoje pare i nek radi s njima šta hoće.

  • 01.02.2021.

    "uhvatili su mali vremena" kao da nešto rade!!! Stvarno komedija!

  • Slj 01.02.2021.

    zašto ne ako može? pa ne troši moje pare, neka ide i putuje gdje hoće

Komentiraj...
Vidi sve komentare