Show

Komentari 1

Tamara Ecclestone slavila dva mjeseca kćeri: Časte se tortom

Tamara Ecclestone slavila dva mjeseca kćeri: Časte se tortom

Tamara je ovog ljeta uživala na našoj obali, a iako su je fotografi snimili puno puta kako uživa na luksuznoj jahti, nije se znalo da je trudna budući da je stalno nosila lepršavu odjeću koja je sakrila trbuščić

Bogata nasljednica Tamara Ecclestone (36) rodila je djevojčicu u bolnici u Švicarskoj sredinom rujna. Suprug Jay Rutland i ona dali su joj ime Serena.

POGLEDAJTE VIDEO: Tamara Ecclestone proslavila rođendan

Sada se Tamara na društvenim mrežama pohvalila kako slave dva mjeseca od rođenja djevojčice. Bogatašica je objavila kako su se za slavlje počastili voćnom tortom od jagode. 

Tamara je ovog ljeta uživala na našoj obali, a iako su je fotografi snimili puno puta kako uživa na luksuznoj jahti, nije se znalo da je trudna budući da je stalno nosila lepršavu odjeću koja je sakrila trbuščić. 

Vijest o prinovi u obitelji potvrdio je ponosni djed Bernie Ecclestone (90), koji je britanskim medijima otkrio da je Tamara rodila djevojčicu u istoj bolnici u kojoj se dva mjeseca ranije rodio njegov sin Ace.

Početkom listopada Tamara je potvrdila rođenje kćeri.

- Gledajući ljubav koju Fifi (Sophia) pokazuje prema Sereni, čini me sretnijom i ponosnijom nego što sam ikad mogla sanjati -napisala je tada ponosna Tamara, koja s Rutlandom već ima kćer Sophiju (6). 

Najčitaniji članci