To je to što me zanima!

Tamarin show: O ne, puknuo mi je nokat! Izbio mi je prištić!

TAMARIN APSURD Starija Ecclestoneova kći u reality showu o svom životu 'Billion $$$ Girl' uzaludno pokušava razbiti predrasude da je razmažena, glupa i isprazna...
Vidi originalni članak

Ljudi misle da sam razmažena, glupa i isprazna, požalila se Tamara Ecclestone (27) u svom showu “Billion $$$ Girl”, koji se prikazuje na Channel 5. U prvoj sceni psuje jer joj je puknuo nokat. Potom mahnito zove dermatologa jer joj je izbio prištić na licu. Zbog njega je umalo otkazala poslovni sastanak. Tamara je nedavno pokrenula liniju šampona i regeneratora.

- Htjela sam ih nazvati Formula 1, no onda mi je tata Bernie zaprijetio mi da će me tužiti ako to napravim - govori Tamara, koja pse vodi u spa centre za ljubimce. 

Buldogu Alvinu pedikirali su nokte i obojili ih lakom, a koker španijelu Hobnobu su napravili piling njuške maskom od borovnice. Tamara je u showu otputovala s dečkom Omarom i sestrom Petrom (22) u Cannes avionom koji su unajmili za 87.000 kuna. U klubu se rasplakala jer je vidjela dečka da razgovara s bivšom djevojkom.    

Idi na 24sata

Komentari 73

  • Eleonora Roosevelt 07.11.2011.

    Da je vama tata vlasnik Formule 1, vi bi sve vaše novce poslali u Afriku i sirotinji sve podjelili, jel tako? Kako ste divni! Ali neko je te novce zaradio, istina je da nije ona, ali zato je netko drugi, zasto takvi grozni komentari, pa zar jos uvijek niste navikli na zivot bogataša, ah da vama tata nije vlasnik Formule 1! Zasto se zgražate ovakvim ponašanjem mladih bogataša? To je sve normalno, to je novac učinio od ljudi, da vi imate toliko novaca, zapitajte se kakvi bi bili, ali budite iskreni, a ne tu Afrike spominjati itd!

  • dani77zd 06.11.2011.

    bolje bi joj bilo da je od svojih pustih miliona izgradila zgradu za izbjeglice ko angelina jolie u bosni, a ne da skuplja birkinice, i vodi jadne cucke na manikuru

  • ZeljkaAumann 06.11.2011.

    Ovi debeli, crveni, umjetni nokti zaista su uzasno ruzni!

Komentiraj...
Vidi sve komentare