To je to što me zanima!

Tamburaši, Neda Ukraden i Balkanika party za ludi vikend

Život je tako kratak, ugrabite svaku sekundu za pjesmu i ples, dođite u Green Gold Club, ovaj vikend se dobro pripremiti, jer će zabava, dobra pjesma i raznobojne tekućine teći potocima
Vidi originalni članak

Proljeće je oko nas, svi su nekako bolje volje, pa je program Gren Gold Cluba, iz vikenda u vikend, sve atraktivniji.

I ovaj tjedan feštanje počinje tamburaškom večeri uz tamburaški sastav Dyaco, u četvrtak, 7. travnja.

Večer poslije otkažite sve druge planove jer će se na veliku pozornicu Green Golda popeti jedna jedina- Neda Ukraden. ‘Najbolji klub u gradu’, ‘Viljamovka’, ‘Na Balkanu’, ‘Na pola puta’, ‘Zora je’, ‘Vrati se s kišom’ i mnogi drugi Nedini hitovi rasplesat će i raspjevati publiku. Već je sada jasno da će luda fešta, uz jednu od najpopularnijih pjevačica ovih prostora, potrajati do ranog jutra.

U subotu, 9. travnja, na traženje publike nastavljamo večeri nazvane Balkanika party. Pojednostavljeno, plesat ćemo uz hitove Dine Merlina, Harisa Đinovića, Tarkana, Milana Stankovića, Esme Redžepove i mnogih drugih balkanskih zvijezda.

Jasno vam, je da se i za ovaj vikend u Green Goldu treba dobro pripremiti, jer će zabava, dobra pjesma i raznobojne tekućine teći potocima. Život je tako kratak, ugrabite svaku sekundu za pjesmu i ples, dođite u Green Gold Club.
 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Jersey 10.04.2016.

    Nedo u pemziju...Tina Turner je JEDNA!

  • vihor 2016 10.04.2016.

    disi bija kad je grmilo ,nerazumijem kako ima obraz ,,

  • plik 08.04.2016.

    Isel bum gledat Nedu Ukraden. Volim kad se raspameti pa se onako, plesno, razbaca na pozornici...

Komentiraj...
Vidi sve komentare