To je to što me zanima!

Tamburaši, Vigor i All In White party u Green Gold Clubu

Green Gold Club za ovaj vikend priprema odličnu zabavu uz tamburaše, Vigor i All In White party, tri večeri za redom očekuje vas ludi provod u najboljem zagrebačkom clubu
Vidi originalni članak

Besplatan provod uz jedan od najboljih tamburaških satava, Dyaco i grupu u usponu, Vigor. Zvuči nestvarno? Ali je itekako stvarno i Zagrepčanima nadohvat ruke, u četvrtak, 18. veljače, u Green Gold Clubu. Odmah nakon objave ovog programa očekujemo da mnoge djevojke i žene počnu pripremati šminku i odjeću jer, kad malo zbrojite, pred vas će na pozornicu najboljeg kluba u gradu izaći desetak zgodnih muškaraca, s instrumentima u rukama. Sve nakon toga poznato je kao najbolja zabava četvrtkom u Zagrebu, do ranog jutra.


U petak, 19. veljače, imamo Noć Murterana i ljubitelja Dalmacije. Naravno, takva bi večer bila nezamisliva bez dobre hrane i finih vina, pa na web stranici kluba provjerite što nudimo u petak. U svakom slučaju, uz klapu Ultima i glazbene goste iznenađenja, subotnju ćete zoru dočekati sretni.
Obuci se u bijelo i dobit ćeš žestoko piće beplatno. To će biti moto ‘All In White partyja’ u Green Gold Clubu. Prvi vas čeka već u subotu, 20. veljače. Za vas će glazbu birati DJ Daisy, a naravno da takva noć ne može proći bez atraktivnih plesačica. Najradije biste došli sve tri večeri? Ajde, čekamo vas u Green Gold Clubu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Judita👥 18.02.2016.

    super ,!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare