To je to što me zanima!

Tan: I moja majka plakala je tada za 'Šeherezadom'

Turski baletan i glumac dvije godine bio je u vezi s glumicom iz '1001 noći'. Navodno ju je varao s kolegicom, a ona je tad tajno ljubovala s Halitom
Vidi originalni članak

Bergüzar Korel (28) od 2006. do 2008. bila je u vezi s turskim baletanom i glumcem Tanom Santürkom (41). Tan je u Turskoj poznat po izjavi da među nogometašima ima više homoseksualaca nego među baletanima.
- To znam jer imam prijatelje - tvrdio je Tan, kojeg turski nogometni savez nije tužio iako su mu prijetili. Baletan je, pisali su turski mediji, navodno varao Šeherezadu s kolegicom Fatos Kasabal. On je to demantirao, ali njihova veza nakon toga je pukla.
- Moja mama je došla iz Ontarija jer nisam imao snage reći joj telefonski da smo Bergüzar i ja prekinuli. Rasplakala se i čvrsto me zagrlila - rekao je Tan. Bergüzar je navodno tad već nekoliko mjeseci tajno ljubovala sa sadašnjim suprugom Halitom, s kojim ima sina Alija.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • decembar 19.09.2010.

    Pa dajte, to je samo jedna serija nekome zabavna, a nekome ne. Šta se tu ima toliko filozofirati. Ti glumci imaju svoje privatne živote, u intervjuima ih iznose i šta sad. Kao i kod nas. Novinari ih prate, kad je serija ili filma gledan ljudi to čitaju, kasnije se dese neke druge serije i glumci. A za sada su baš dobri.

  • ieleja 19.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • lia 19.09.2010.

    ove novine koje svi citamo i komentiramo imaju pregrst clanaka... vrlo vjerovatno da svakome od nas pasu razlicite teme... ja npr onu stranicu o sportu uopce ne otvaram... isto tako vi koji seriju ne gledate i kojima se povraca od nje, jednostavno otvorite drugi clanak i citate ono sto vas zanima ne vidim potrebu da uopce trosite svoje rijeci na nesto od cega vam se povraca

Komentiraj...
Vidi sve komentare