To je to što me zanima!

Tanja izaziva: Sudionika showa počastila vrućim plesom u krilu

Pozvala ga je da joj priđe i sjedne na stolicu ispred nje. On ju je poslušao te je Tanja počela plesati u njegovu krilu. Mastor je bio oduševljen njezinim plesnim pokretima, a ostali su ukućani bili šokirani zbog njezine izvedbe
Vidi originalni članak

Tanja Šustić (21), bivša natjecateljica showova 'Zvijezde-ljetni hit' i 'Ljubav je na selu', sada zagrijava atmosferu u vili 'Parova'. Nedavno se se skinula potpuno gola u tajnoj sobi srpskog reality showa pred natjecateljem Urošem Anđelićem, unukom folk pjevača Ere Ojdanića (72), a sada je zaplesala u krilu jednog od sudionika showa, Mastora.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pozvala ga je da joj priđe i sjedne na stolicu ispred nje. On ju je poslušao te je Tanja počela plesati u njegovu krilu. Mastor je bio oduševljen njezinim plesnim pokretima, a ostali su ukućani bili šokirani zbog njezine izvedbe. 

Tanju je inače javnost upoznala u svibnju 2019. kada se s ručnikom na glavi popela na pozornicu glazbenog showa 'Zvijezde-ljetni hit' i otpjevala Zaninu pjesmu 'Dodirni mi koljena' te pogriješila tekst. 

U PRIJENOSU UŽIVO Skinula se do kraja! Tanja iz Ljubavi na selu šokirala Parove

Zatim je koji mjesec kasnije došla u show 'Ljubav je na selu' te je sreću je pokušala pronaći u Ekvadoru kod Daniela Granje (25) ali nije im uspjelo, a na Badnjak je ušla u show 'Parovi'.

Jednom je prilikom priznala kako ju život nije mazio te je imala teško djetinjstvo. Bila je u udomiteljskim obiteljima diljem Hrvatske.

- Zaista nisu bile adekvatne za mene kakvo sam dijete bila. Poslije sam 2004. došla u posvojiteljsku obitelj i mislila sam da će biti dobri za mene. Imali su novaca, živjela sam lagodno. Mislili su da će dobiti dijete u celofanu, a dobili su jedan zvrk koji je trebalo odgojiti, a to su radili na krivi način - rekla je Šustić. S njima se razišla nakon 11 godina.

- Sa 17 godina sam progovorila o obiteljskom nasilju. Pohađala sam srednju ekonomsku školu i nakon Šibenika i Drniša došla u Zagreb. Bila sam sama djevojčica, kofer koji se selio iz grada u grad. Mjesečno sam dobivala 12 eura u dječjem domu - dodala je.

Kaže kako je u životu svašta prošla, a naposljetku je uspjela 'srediti' život te je prošlost ostavila iza sebe. Također, u Zagrebu je otvorila svoj kozmetički salon.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 19

  • psilaju 31.12.2019.

    Ono je pretežno!

  • smradacdubrava 31.12.2019.

    Ko je ova

  • 31.12.2019.

    Kako će ovi ukućani izdržati sve te šokove...ako se na ovo šokiraju, što će tek biti dalje, ovo je tek početak...

Komentiraj...
Vidi sve komentare