To je to što me zanima!

Tanja na Prljavce povela svog Vlahu, Seve je došla bez Igora

Prljavci su odsvirali najtopliji koncert u Zagrebu nakon onog na Trgu bana Jelačića 1989. Nakon svirke nisu tulumarili nego su jedva dočekali da se bace u krevet
Vidi originalni članak

Najdojmljiviji trenutak bio je kad me prije koncerta jedan klinac užicao kartu. Bio je presretan jer je prvi put išao na rock koncert, kaže bubnjar Tihomir Fileš (53).

Petnaestogodišnjak nije uspio kupiti kartu jer su bile rasprodane, a Fileš mu je, zadnjom ulaznicom koju je imao kod sebe, izmamio suze radosnice. Koncert kojim su Prljavci proslavili 25 godina od koncerta na Trgu bana Jelačića bio je energičan i intiman.

- Nakon Trga ovo je bio naš najemotivniji koncert u Zagrebu. Dali smo sve od sebe i sasvim se ispraznili. Kasnije nismo ni tulumarili, od umora smo jedva čekali doći kući i leći - kaže Fileš.

Kolege je došao slušati i Marijan Brkić iz Parnog valjka, koji je karijeru počeo s dečkima iz Dubrave i svirao s njima devet godina.

Slavljenički koncert nije željela propustiti ni Tatjana Dragović (37). Došla je s dečkom Vlahom Arbulićem (25), s kojim ima sedmomjesečnu kćer Luce.

Za razliku od Tatjane, koja je rado pozirala s 12 godina mlađim odabranikom, Severina (43) došla je bez svog mlađahnog nogometnog menadžera Igora Kojića (28). Žestoku rock svirku pjevačica je slušala s prijateljicom, glumicom Ankicom Dobrić (54), a menadžer Tomica Petrović brinuo se da damama nešta ne fali.

Idi na 24sata

Komentari 94

  • plik 01.06.2015.

    "Tomica Petrović brinuo se da damama nešta ne fali",, aha, to se danas tak veli..

  • karneol 01.06.2015.

    Bez Igora? cudno.... u vecernjem cak i video kako mu pjeva na koncertu... mislim nije da je vazno, ali nije tocna vijest

  • Milky way 01.06.2015.

    Sto bi taj srbin radio na koncertu Prljavaca , pa da dozivi sok u kulturolosko-,nacionalizmom opterecenom umu slusajuc najdomoljubniji band u Hrvata !

Komentiraj...
Vidi sve komentare