To je to što me zanima!

Tarantino se oprašta od filmske karijere? 'Došao sam do kraja'

Što se teatralnih filmova tiče, mislim da sam došao do kraja svog puta. Vidim se kako pišem filmske knjige ili kazališna djela, tako da i dalje budem kreativan, govori Quentin Tarantino
Vidi originalni članak

Američki redatelj i scenarist Quentin Tarantino (55) iza sebe ima brojne filmske mega uspjehe poput 'Paklenog šunda', 'Nemilosrdnih gadova', 'Kill Billa', 'Od sumraka do zore', a mnoge filmoljupce rastužila je njegova nedavna izjava o tome kako svoju karijeru planira privesti kraju. 

U intervjuu za 'GQ Australia' Tarantino je izjavio kako je došao do kraja sa snimanjem teatralnih filmova. 

- Što se teatralnih filmova tiče, mislim da sam došao do kraja svog puta. Vidim se kako pišem filmske knjige ili kazališna djela, tako da i dalje budem kreativan. Mislim da sam filmovima dao sve što sam imao - izjavio je Tarantino te dodao kako ukoliko novi film 'Once Upon A Time in Hollywood' dobro prođe, možda ne bude ni snimao deset film. 

- Možda odmah stanem. Vidjet ćemo - rekao je. Njegov filmski kolega i zvijezda spomenutog filma koji na velike ekrane stiže krajem srpnja, Brad Pitt (55) komentirao je Tarantinove izjave. 

- Mislim da on uopće ne blefira. Mislim da je mrtav ozbiljan. I na neki način otvoreno žalim što mu to kažem, ali on razumije kako je to kad redatelji počinju osjećati da su izvan igre. Ali on ima druge planove i još se dugo nećemo oprostiti od njega - zaključio je američki glumac. 

Krajem prošle godine Tarantino je 20 godina mlađu manekenku i pjevačicu Danielu Pick (35). Par se vjenčao na intimnoj ceremoniji u Los Angelesu, a na prijemu su bili samo njihovi najbliži prijatelji, kolege i obitelj. Među uzvanicima su bila i poznata imena svjetskog glumišta poput Ume Thurman (48), Brucea Willisa (63) te Samuela L. Jacksona (69). 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare