To je to što me zanima!

Tarapana Band i Učiteljice spot snimili u Istri: 'Uželjeli smo se'

Ovog puta smo željele posebno naglasiti ljepotu naše obale, s obzirom da smo do sada ljetne spotove snimale u Grčkoj, Crnoj Gori, Rumunjskoj, kažu Učiteljice
Vidi originalni članak

Bilo nam je dobro prvi put, pa smo morali ponoviti, kažu Andrea iz 'Učiteljica' i Frano Pehar iz 'Tarapana Banda'. Nakon dueta 'Ako mi se ne spava', koje su ova dva banda snimila prije tri godine, a broji preko 11 milijuna pregleda, Učiteljice i Tarapana band, snimili su novu pjesmu koja nosi naziv 'Promil šanse za spas'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovo je prvi singl grupe Učiteljice, od kad je bend dobio pojačanje u vidu Riječanke Andree Paškvan. Spot je sniman na nekoliko lokacija u Istri, kao što su Grožnjan, Momjan, Umag.

- Ovog puta smo željele posebno naglasiti ljepotu naše obale, s obzirom da smo do sada ljetne spotove snimale u Grčkoj, Crnoj Gori, Rumunjskoj. Uželjele smo se Jadrana i to se vidi i čuje u našoj novoj pjesmi - kažu Učiteljice.

Dečki iz Tarapana banda, ne skrivaju zadovoljstvo, novom suradnjom.

- Nakon pjesme 'Ja sam na te ponosan', koju smo snimili sa Matom Bulićem, a koja je među deset najvrćenijih u Hrvatskoj 2019., te 'Genijalno' s Ninom Donelli, koja je već dva mjeseca na vrhu top ljestvica, imamo razloga vjerovati da će i naša nova pjesma brzo doći do srca publike - kaže Frano Pehar, pjevač Tarapana Banda.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • lisasimpson 15.07.2019.

    Koja je to pjevacica?

  • Mthesecond 15.07.2019.

    Pjesma nije losa,lijepa melodija,samo da je tekst malo ozbiljniji,da ima nekog smisla..

  • Berger117 15.07.2019.

    samo njihove pjesme i znam ;D

Komentiraj...
Vidi sve komentare