To je to što me zanima!

Taron Egerton odgovorio je na glasine da je novi James Bond

Producent Bonda, Michael G Wilson, nedavno je rekao kako šefovi traže nekoga slične dobi kao što je bio Daniel Craig kad je postao Bond, što isključuje sve starije od 40 godina
Vidi originalni članak

Britanski glumac Taron Egerton (33), u razgovoru za Total Film, priznao je da neće preuzeti ulogu Jamesa Bonda nakon glumca Daniela Craiga (55). 

- Mislim da već imaju nekoga, a to nisam ja. Nikad nisam sudjelovao u razgovorima. Nikada nisam upoznao Broccolijeve. Nikad se nisu raspitivali za mene. Nikad nisam bio jedan od tipova koje razmatraju. Jednostavno, ne mislim da sam prava osoba za to. Mislim da ima puno, puno, puno boljih kandidata za tu ulogu od mene. Ali, bit ću vrlo dobar član publike. To su briljantni filmovi - rekao je glumac.

Drugi potencijalni kandidati za ulogu Bonda su Aaron Taylor-Johnson (32), Henry Cavill (39) i Rege-Jean Page (34). Producentica Barbara Broccoli (62) kaže da želi angažirati glumca koji će najpoznatijeg svjetskog špijuna igrati otprilike deset do 12 godina, a snimanje bi trebalo početi za dvije godine.  

ROBIN HOOD Iznimna vještina: Princ lopova pretvorio se u pravog heroja

Producent Bonda Michael G Wilson (81) nedavno je rekao kako šefovi traže nekoga slične dobi kao što je bio Daniel Craig kad je postao Bond, što isključuje sve starije od 40 godina, piše Esquire.

Podsjetimo, Egerton je 2014. prvi puta glumio u filmu ‘Kingsman: Tajna služba‘, a veliki uspjeh ostvario je u filmovima 'Rocketman' i 'Robin Hood'.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • miško pušić 09.03.2023.

    Henry Cavill 90% novi Bond,, jer je odustao od snimanja novog Supermana,,. Drugi najbliži je Tom Hidellstone ,, propustio je ulogu u novom Thoru i još neki film ,,znači ,,njih 2 su najizgledniji novi James Bond....

  • 04.03.2023.

    Nema on facu za 007, ali zato Cavill imaaa 😀

  • Lady of the lake 04.03.2023.

    Henry Cavill, 🤤

Komentiraj...
Vidi sve komentare