To je to što me zanima!

Tata neće Brunu otpratiti do oltara: Ona sve podnosi stoički

Izvor blizak obitelji Sanader kaže kako je Bruna oduvijek bila skromna pa će takvo biti i vjenčanje. O detaljima ne želi jer smatra da Bruna zaslužuje sačuvati intimu i mir
Vidi originalni članak

Užasno joj je teško što tata neće biti ondje. Ona je za njega jako vezana. Bruna je odlična cura. U najgorim i najtežim trenucima okrenula se učenju i briljirala na medicini. Tata ju sigurno nije mogao 'gurati' iz zatvora, rekao nam je prijatelj obitelji Sanader uoči vjenčanja Brune Sanader (30) i zaručnika Vedrana Vukadinovića na otoku Hvaru.

Naime, Brunin otac, bivši premijer Ivo Sanader (65) je od 4. travnja u istražnom zatvoru u Remetincu zbog afere Planinska, iako je imao pravo tražiti izlazak iz zatvora za tu prigodu odlučio je da ipak neće doći jer bi s njim u pratnji morala biti tri pravosudna policajca, potvrdila je za Jutarnji njegova odvjetnica Jadranka Sloković. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bruna se uvijek nosila stoički sa situacijom i danas je u Münchenu s budućim suprugom. Koliko znam specijalizira psihijatriju. Imala je ponude za čak četiri stipendije u najjačim europskim bolnicama - priča nam izvor blizak obitelji. Dodaje kako je Bruna oduvijek bila skromna pa će takvo biti i vjenčanje. O detaljima ne želi jer smatra da Bruna zaslužuje sačuvati intimu i mir za svoj veliki dan. Ističe kako je i ona mladenka kojoj je velika želja bila da je otac prati do oltara.

SVADBA ZA TJEDAN DANA Sanader može tražiti izlazak iz zatvora na kćerino vjenčanje

- Sve ovo sigurno i Ivi teško pada jer Brunu obožava – dodaje naš izvor. Kaže kako su se Bruna i zaručnik Vedran Vukadinović sami pobrinuli za sve troškove.

- Sami će plaćati sve oko vjenčanja. Zašto baš na Hvaru, ne znam, ali znam da jako voli more. Inače ljetuje u Splitu gdje ima stan. Oni su dugo zajedno i ovo je bilo nekako očekivano - kaže naš izvor.

OSTAJE U REMETINCU Sanader nije niti tražio dozvolu da ode na vjenčanje svoje kćeri

Vedran i Bruna upoznali su se u srednjoj školi, u IV. gimnaziji, a da su u vezi javnost je doznala kad su se u rujnu 2011. ljubili na party brodu na grčkom otoku Zakynthosu tijekom apsolventskog putovanja. Ona je tada bila studentica medicine, a Vukadinović je studirao ekonomiju. 

Nakon studija Bruna je mjesec dana volontirala u bolnici u Keniji, a 2015. je s dečkom preselila u München gdje je dobila stipendiju za specijalizaciju. Vedran tamo gradi svoj posao. Svoju su vezu uspjeli održati daleko od javnosti čak i u turbulentnim vremenima za obitelj Sanader. Vjenčat će se na Hvaru.

POKAZALA SVE: Slavna ljepotica skinula se za novine

Idi na 24sata

Komentari 82

  • jaciodsudbine 08.05.2021.

    Nelosa.

  • 25.05.2019.

    Da nema stan, da nema za režije, da nema auto, da nema posao - e onda bi podnosila život koji podnose djeca koje je njen tatica upropastio, a ovako ako je točno što se pisalo da su imali oko 80-ak računa diljem svijeta neka je samo 10-ak njenih pa....nije joj lako trošiti polako da se ne primjeti da se ima

  • sinozg 25.05.2019.

    Da B9g dao da joj tata doživotno robija a bjoj sretan brak

Komentiraj...
Vidi sve komentare