To je to što me zanima!

Tata od formata: Baldwin i žena uživali na plaži, on se zapustio

Unatoč velikoj razlici u godinama, ovi golupčići djeluju i više nego zaljubljeno. A da njihova ljubav i dalje cvate, Alec je potvrdio nedavno kad je otkrio kako njih dvoje žele imati što više djece
Vidi originalni članak

Legendarni glumac Alec Baldwin (62) zna kako iskoristiti ljeto pa je s trudnom suprugom Hilarijom (36) i djecom uživao na plaži u Hamptonsu.

Tata od formata i instruktorica joge čekaju peto dijete, a kamere su ih “ulovile” dok su se brčkali te su bili vidno raspoloženi. Hilaria je pozirala u bijeloj ljetnoj haljini kojom je istaknula trbuščić, dok je Baldwin šetao bez majice i tako servirao svoj “trbuščić”.

No unatoč činjenici da se glumac malo zapustio i velikoj razlici u godinama, ovi golupčići djeluju i više nego zaljubljeno. A da njihova ljubav i dalje cvate, Alec je potvrdio nedavno kad je otkrio kako njih dvoje žele imati što više djece.

PONOVNO TRUDNA Slavlje u obitelji: Alec Baldwin i supruga čekaju peto dijete...

- Ako imate djecu i ako ste poput nas, ponekad se osjećate kao da ne možete prestati imati ih. Svaki put kad dobijemo dijete, pomislimo: ‘Ovo je sjajno, imajmo ih još’ - objasnio je Alec.

No nije uvijek sve bilo tako bajno. Prošla godina bila je teška za bračni par Baldwin. Glumčeva supruga je bila trudna, no kad je otišla na redovni ginekološki pregled, saznala je kako je ponovno imala spontani pobačaj, i to sedam mjeseci nakon prvog pobačaja. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kung fu panda 09.09.2020.

    Auuuu lijepo je imati veliku obitelj ali brate on ima 62 kad zadnje dijete bude imalo 18 on će imati 80

  • amdmc 05.08.2020.

    Covjek stari kao i sav ostali svijet. Nista novo. Bilo bi cudno da jos uvijek izgleda kao da mu je 30.

  • iiiih 04.08.2020.

    On se zapustio?? Kako to treba izgledati muskarac sa 60+ ??? Bas je ok

Komentiraj...
Vidi sve komentare