Show

Komentari 4

Slavlje u obitelji: Alec Baldwin i supruga čekaju peto dijete...

Slavlje u obitelji: Alec Baldwin i supruga čekaju peto dijete...

Brojni fanovi, ali i kolege pisali su čestitke te im poželjeli puno sreće s bebicom koja bi na svijet trebala doći ove godine. Prošla godina bila je teška za bračni par Baldwin

Sretna vijest za obitelj Baldwin. Hilaria (35) i njezin suprug, poznati holivudski glumac, Alec (61) čekaju peto dijete. Hilaria je na društvenim mrežama podijelila videosnimku i svojim obožavateljima otkrila da je ponovno u drugom stanju. 

- Upalite zvuk. Pustit ću bebu da priča jer sam izgubila riječi koje bi mogla opisati kako se osjećam kada čujem ovaj zvuk. Upravo sam dobila dobre vijesti da je s bebom sve u redu i htjela sam to podijeliti s vama. Idemo ispočetka - napisala je Hilaria na svom Instagram profilu.

Brojni fanovi, ali i kolege pisali su čestitke te im poželjeli puno sreće s bebicom koja bi na svijet trebala doći ove godine. Prošla godina bila je teška za bračni par Baldwin. 

ABC Disney Upfront - New York City

Naime, supruga glumca bila je trudna, no kad je otišla na redovni ginekološki pregled saznala je kako je ponovno imala spontani pobačaj i to sedam mjeseci nakon prvog pobačaja. 

Par ima četvero djece, a Baldwin je  nedavno otkrio kako će njih dvoje ponovno pokušati dobiti peto dijete.

- Ako imate djecu i ako ste poput nas, ponekad se osjećate kao da ne možete prestati imati ih. Svaki put kada dobijemo dijete, pomislimo: 'Ovo je sjajno, imajmo ih još' - poručio je prije nekoliko mjeseci. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci