Obavijesti

Show

Komentari 4

Slavlje u obitelji: Alec Baldwin i supruga čekaju peto dijete...

Slavlje u obitelji: Alec Baldwin i supruga čekaju peto dijete...
6

Brojni fanovi, ali i kolege pisali su čestitke te im poželjeli puno sreće s bebicom koja bi na svijet trebala doći ove godine. Prošla godina bila je teška za bračni par Baldwin

VIDEO

Sretna vijest za obitelj Baldwin. Hilaria (35) i njezin suprug, poznati holivudski glumac, Alec (61) čekaju peto dijete. Hilaria je na društvenim mrežama podijelila videosnimku i svojim obožavateljima otkrila da je ponovno u drugom stanju. 

- Upalite zvuk. Pustit ću bebu da priča jer sam izgubila riječi koje bi mogla opisati kako se osjećam kada čujem ovaj zvuk. Upravo sam dobila dobre vijesti da je s bebom sve u redu i htjela sam to podijeliti s vama. Idemo ispočetka - napisala je Hilaria na svom Instagram profilu.

Brojni fanovi, ali i kolege pisali su čestitke te im poželjeli puno sreće s bebicom koja bi na svijet trebala doći ove godine. Prošla godina bila je teška za bračni par Baldwin. 

ABC Disney Upfront - New York City

Naime, supruga glumca bila je trudna, no kad je otišla na redovni ginekološki pregled saznala je kako je ponovno imala spontani pobačaj i to sedam mjeseci nakon prvog pobačaja. 

Par ima četvero djece, a Baldwin je  nedavno otkrio kako će njih dvoje ponovno pokušati dobiti peto dijete.

- Ako imate djecu i ako ste poput nas, ponekad se osjećate kao da ne možete prestati imati ih. Svaki put kada dobijemo dijete, pomislimo: 'Ovo je sjajno, imajmo ih još' - poručio je prije nekoliko mjeseci. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

00:35
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin