To je to što me zanima!

'Tatin sin': Pogledajte kako sin Shakire i Piquea udara loptu

Ponosna majka objavila je na društvenim mrežama kratku snimku na kojoj njen sin Sasha prvi put udara nogometnu loptu, dok tata, nogometaš Gerard Pique, navija
Vidi originalni članak

Shakira (38) na snimci svom šestomjesečnom sinu Sashi govori 'udari' dok ispred malenog stoji nogometna lopta. Nakon nekoliko sekundi 'nagovaranja', Sasha je nogom udario loptu, a tata Gerard Pique (28) navijao je iza kamere. 

Video je nasmijao i raznježio njene obožavatelje na Instagramu i Facebooku, no neki od komentatora zaključili su da je Pique 'pravi sretnik što je sa Shakirom', dok su drugi rekli da će, čini se, Sasha ipak biti pjevač. 

Pique i Shakira imaju već jednog sina, Milana (2), kojeg Shakira vodi na utakmice njegova oca. Obitelj trenutačno živi u Barceloni. 

Par se upoznao tijekom snimanja Shakirinog glazbenog spota za službenu pjesmu Svjetskog nogometnog prvenstva 2010. godine, 'Waka Waka'. Godinu dana nakon toga, Shakira je potvrdila njihovu vezu na Twitteru, a krajem 2012. objavili su da čekaju prvo dijete. 

Shakira je nekoliko puta isticala da je Gerard odličan otac te da je uvijek uz svoje sinove. Gerard se nedavno fotografirao s dvojicom mališana, a mnogi su ih nazvali najslađom obitelji na svijetu. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Latica 001 31.07.2015.

    slatkiši :)

  • kung fu panda 30.07.2015.

    kjut bebi

  • muskarac 30.07.2015.

    ovi bi moga udarit kontru pa postat baletan :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare