To je to što me zanima!

Tatjana Dragović: Preko izdaje je teško prijeći

Tatjana Dragović je za novi broj magazina Cosmopolitan, koji će se u prodaji naći u subotu 22. ožujka, izjavila kako je izdaju teško oprostiti
Vidi originalni članak

Prije odlaska u Los Angeles Tanja je odradila još jedno snimanje i to za novu naslovnicu hrvatskog izdanja popularnog magazina za žene. Za napomenu Tanja je i jedina Hrvatica koja se pojavila na naslovnici američkog izdanja i to davne 1996. godine.
Upravo je ta naslovnica označila početak ljubavi između nje i Gorana, koji je odmah potom nazvao njenu matičnu agenciju i zatražio broj telefona.
Tanja je između ostalog rekla da joj je dosta toga da je mediji nazivaju Goranovom nevjenčanom suprugom jer ona ima svoje ime i prezime. Osim toga, potvrdila je da joj se izmaklo tlo pod nogama kad je saznala za aferu, ali da danas može biti sama i sretna. Priznaje da ne zna kako će dalje izgledati njen život ali je sigurna da će teško prijeći preko ovakve stvari.
- Ostvario mi se moj najveći strah u životu, a to je izdaja u ljubavi. Dogodilo se zato što se trebalo dogoditi. Iz toga sam naučila da to sve mogu preživjeti iako mi je kao djetetu rastavljenih roditelja to bila najgora noćna mora - rekla je Tanja.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • udrugabu 24.03.2008.

    ..moja žena za to kaže\"zbog jedne kobase trpiš svinju cili život\"

  • vagabunda 22.03.2008.

    sto uopce jednoj tako pametnoj i prekrasnoj zeni treba takav konj u zivotu? ona je bar za deset klasa bolja od njega. trebala ga je otjerati odmah nakon prvog skandala,a ne mu oprostiti, takve oprost nikad ne opamet, oni samo pomisle \"dobro je, provuka sam se\" i nastave dalje.

  • sreca35 22.03.2008.

    SVETAC....svaka cast , nasmijlala sam se do suza..Komentar je cista 10-ka !!! Neznam sta se vise blamiraju po novinama, kao da smo mi ovce pa neznamo da on jednostavno pati za Vanjom. A i ova njegova napumpana nema nista u glavi, nemoze mu oprostiti a odseli se u Ameriku zajedno. Nemoze ona bez novca, jer ono sto bi dobila razvodom nebi joj trajalo ni godinu dana..

Komentiraj...
Vidi sve komentare