Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
82 komentara

Tatjana Dragović: Preko izdaje je teško prijeći

Tatjana Dragović je za novi broj magazina Cosmopolitan, koji će se u prodaji naći u subotu 22. ožujka, izjavila kako je izdaju teško oprostiti

J. Galoić
Foto: J. Galoić
82 komentara

Prije odlaska u Los Angeles Tanja je odradila još jedno snimanje i to za novu naslovnicu hrvatskog izdanja popularnog magazina za žene. Za napomenu Tanja je i jedina Hrvatica koja se pojavila na naslovnici američkog izdanja i to davne 1996. godine.
Upravo je ta naslovnica označila početak ljubavi između nje i Gorana, koji je odmah potom nazvao njenu matičnu agenciju i zatražio broj telefona.
Tanja je između ostalog rekla da joj je dosta toga da je mediji nazivaju Goranovom nevjenčanom suprugom jer ona ima svoje ime i prezime. Osim toga, potvrdila je da joj se izmaklo tlo pod nogama kad je saznala za aferu, ali da danas može biti sama i sretna. Priznaje da ne zna kako će dalje izgledati njen život ali je sigurna da će teško prijeći preko ovakve stvari.
- Ostvario mi se moj najveći strah u životu, a to je izdaja u ljubavi. Dogodilo se zato što se trebalo dogoditi. Iz toga sam naučila da to sve mogu preživjeti iako mi je kao djetetu rastavljenih roditelja to bila najgora noćna mora - rekla je Tanja.

Naši partneri pišu
Message