To je to što me zanima!

'Taylor Swift je putovala u koferu da izbjegne fotografe'

Dva muškarca su bila posebno pažljiva pri unošenju kovčega u auto, a tu su bili i njezini tjelohranitelji. Zayn Malik potvrdio je da se Taylor zaista vozila u torbama...
Vidi originalni članak

Pjevač Zayn Malik (25) ispričao je kako je njegova kolegica Taylor Swift (28) prošle godine putovala u kovčegu kako bi izbjegla fotografe. 

- Putovala je okolo u putnim torbama - kaže Malik, koji se proslavio u boy bendu One Direction, piše Vogue. 

Prošle godine su se u stranim medijima pojavili napisi kako je pop zvijezda Taylor zbog veze s glumcem Joeom Alwynom izbjegavala pažnju pa je putovala u kovčegu, a na internetu se pojavila i fotografija njenih zaštitara koji nose kofer s napisom 'Taylor Swift'.

AMERICAN MUSIC AWARDS Taylor Swift opet pomela svu konkurenciju: 'Presretna sam'

Dva muškarca su bila posebno pažljiva pri unošenju kovčega u auto, a tu su bili i njezini tjelohranitelji. Agencija koja je objavila tu vijest se morala ispričati pjevačici, koja tvrdi da se radi o lažnim vijestima. Ipak, sada je njen kolega Zayn u intervjuu za Cosmopolitan potvrdio da se pop pjevačica zaista vozila u torbama kako bi izbjegla 'dosadne paparazze'.

Taylor u posljednje vrijeme 'zabavlja' urednike modnih časopisa jer na evente dolazi u neobičnim kreacijama. Tako je za dodjelu American Music Awards odjenula haljinu koja podsjeća na disko kuglu, a na noge je stavila čizme istog materijala.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • x00x 16.11.2018.

    i onda je to sigurno objavila na drustvenim mrezama

  • mateo92 15.11.2018.

    Zayn malik ft. Taylor swift - i dont wanna live forever, jedna od boljih pjesama zadnjih godina, čista melankolija

  • cirkus od države 15.11.2018.

    Zamisljam kako bi to bilo da žak houdek hoce da ga sakriju u kofer hahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare