To je to što me zanima!

Taylor Swift naljutila šala na njezin račun u seriji: 'Seksizam! Ovo je vama smiješno u 2021.?'

Seriju 'Ginny & Georgia' već su proglasili 'Netflixovim Gilmoreicama', ali nakon što ih je pjevačica oštro prozvala, skupa s Netflixom koji prikazuje epizode, tek treba vidjeti ima li ovaj projekt uspješnu budućnost
Vidi originalni članak

Serija 'Ginny and Georgia' jedan je od Netflixovih ovogodišnjih aduta, a iako kod kritičara nije zavrijedila posebnu pažnju niti je zaradila hvalospjeve, na najsnažnijoj streaming platformi pronašla je svoju publiku i fanove.

POGLEDAJTE TRAILER SERIJE:

Po svemu sudeći, glazbena zvijezda Taylor Swift (31) nije jedna od njih. Do kantautorice je stigla vijest kako je njezino ime poslužilo šali u seriji, a cijela stvar nije joj bila ni najmanje smiješna.

'UKRALA' IM IME Zabavni park tuži Taylor Swift: Traže 12 milijuna kuna odštete

Seriju 'Ginny & Georgia' već su proglasili 'Netflixovim Gilmoreicama', a u posljednjoj epizodi spomenute serije Georgia pokušava saznati nešto više o ljubavnom životu svoje kćeri Ginny, na što joj tinejdžerica odgovori: 'Zašto se brineš oko toga? Pa ti muškarce mijenjaš brže nego Taylor Swift'. 

Pošalica se pokazala poprilično neuspješnom i neumjesnom, a na Twitteru je ubrzo započela žustra rasprava. Na kraju se oglasila i sama Taylor Swift. 

- Hej, Ginny i Georgia, 2010. je zvala i želi natrag svoju lijenu, duboko seksističku šalu. Što kažete na to da prestanemo omalovažavati vrijedne žene smatrajući ovo s*anje smiješnim. Isto tako, Netflix, nakon 'Miss Americane' ovo vam baš i ne ide u prilog. Sretan vam Mjesec povijesti žena, valjda - oštro ih je prozvala glazbenica.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • H12355 03.03.2021.

    Prije nego što pišete glupe komentare, malo se informirajte.Leonardo di Caprio je imao oko 33 bivših pa se po njemu ne pljuje.

  • Čeljo Brtika 03.03.2021.

    kme kme

  • 03.03.2021.

    Sve se vraća, sve se plaća.

Komentiraj...
Vidi sve komentare