To je to što me zanima!

Taylor Swift napala rokera, a u sukob se uključio i čileanski predsjednik hrvatskih korijena

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mnogi obožavatelji podržali su pjevačicu, a u svađu Taylor Swift i proslavljenog britanskog glazbenika Damona Albarna uključio se i Gabriel Boric, koji je jasno stao na njenu stranu
Vidi originalni članak

Pop zvijezda Taylor Swift (32) na Twitteru je javno prozvala Damona Albarna (53), pjevača kultnih grupa Blur i Gorillaz nakon što je Albarn nedavno u jednom intervjuu izjavio da ona ne piše vlastitu glazbu već se oslanja na pomoć drugih.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne mrzim nikoga, samo kažem da postoji velika razlika između tekstopisca i tekstopisca koji piše zajedno s nekim drugim. To ne znači da konačni rezultat ne može biti stvarno sjajan - izjavio je Albarn.

Iako se kasnije ispričao i rekao da su se njegove riječi krivo protumačile, pjevačica je brzo reagirala i oglasila se na Twitteru.

OKUPLJANJE FANOVA U SYDNEYU Nakon proslave novog albuma Taylor Swift više od sto gostiju je pozitivno na korona virus

- Bila sam tvoj veliki obožavatelj sve dok nisam vidjela ovo. Ja pišem sve svoje pjesme. Tvoja izjava je potpuno netočna i tako štetna. Ne moraju ti se sviđati moje pjesme, ali ne moraš je**** diskreditirati moje pisanje tekstova pjesama. Vau. P.S. Ovaj sam tweet isto sama napisala, ako si se slučajno zapitao - komentirala je na Twitteru Taylor.

Mnogi su stali u obranu pjevačice, a među njima i čileanski predsjednik hrvatskih korijena Gabriel Boric (35).

- Ovdje u Čileu imaš ogromnu grupu obožavatelja koji znaju da pišeš iz srca svoje pjesme. Ne shvaćaj ozbiljno muškarce koji moraju vrijeđati ili lagati da bi privukli pažnju. Šaljem ti zagrljaje s juga, Taylor - napisao je Boric, koji ne krije da je veliki obožavatelj pjevačice.

GLEDAJTE SERIJU ‘TARIK I BUKI’ I OSVOJITE PUTOVANJE!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare