To je to što me zanima!

Televizije otvorile sezonu lova na domaće zvijezde

HTV, Nova TV i RTL spremaju emisije u kojima žele iste ljude. Vlatka Pokos jedna je od traženijih za sva tri showa. Telefoni zvone i ostalima
Vidi originalni članak

Tri domaće televizijske kuće doslovno se tuku oko istih imena. Ovih su dana RTL, Nova TV i HTV otvorili pravu sezonu lova na glave poznatih. Dok RTL priprema trotjedni BB sa zvijezdama, Nova TV najavljuje “Farmu”, u kojoj će hrvatski celebrityji tri mjeseca provesti na seoskom imanju. Istodobno, na HTV-u sastavljaju popis onih koje bi rado vidjeli u novoj sezoni showa “Zvijezde pjevaju”. Čak osmero potencijalnih natjecatelja dobilo je poziv u sve tri emisije. Telefoni su zvonili Kristijanu Curaviću, Maji Šuput, Alki Vuici, Snježani Mehun, Vlatki Pokos, Marku Grubniću, Coloniji i Ivi Jerković. Kako doznajemo, i novac koji nude prilično je primamljiv. Za tjedan dana provedenih u Big Brotheru natjecatelji bi trebali dobiti oko 12.000 kuna. Oni koji se odluče za “Farmu”, na tjedan će inkasirati oko tisuću eura, a slične honorare trebali bi dobiti i pjevači na HTV-u. Unatoč tome mnogi se nisu odazvali ni u jedan show. Kako doznajemo, najviše ih muči ekipa s kojom bi trebali provesti vrijeme u zatvorenom prostoru.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bijela latica 27.01.2008.

    Samo nemojte Vlatku nigdje stavljati... Kako to nekome uopće pada napamet... Već smo je se i previše nagledali...

  • marko2810 27.01.2008.

    za 1000 eura na tjedan ja hodam po trepavicama i zubnom mesu!!!!!!!!!!!!!!!

  • strijelac 26.01.2008.

    Vlatka Pokos? Joj ne! Mislim da smo je se dovoljno nagledali i naslusali u njezinom privatnom show-u. Za emisiju \"zvijezde pjevaju\" mi nije jasna jedna stvar s obzirom na njezine glasovne (ne)mogucnosti, zvali su je da ona nekog uci pjevati ili ce nju uciti kako se pjeva? Nadam se da je ovo drugo u pitanju. Kad joj vec nude priliku za brzom zaradom, neka barem nesto proba i naucit!

Komentiraj...
Vidi sve komentare