To je to što me zanima!

Tereza našla mladi bračni par koji je nesebično pomagao na Baniji: Vratili su mi vjeru u ljude

Tereza je na Instagram profilu nekoliko sati prije zamolila pratitelje da joj pomognu pronaći kontakt bračnog para. 'Ukoliko ih netko s juga države prepozna, molim, javite mi', napisala je pa nedugo zatim i došla do njih
Vidi originalni članak

Hrvatska glazbena diva Tereza Kesovija (83) dobila je kontakt bračnog koji je upoznala tijekom svog obilaska Petrinje nedugo nakon razornog potresa 29.12.2020. godine, a koji joj je, kako je navela, vratio vjeru u čovjeka.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- I što bih ja i ovaj put bez vas. Kontakt sam dobila, hvala svima na trudu i volji da pomognu. Zagrljaj, ali najveći, Vaša Tereza - napisala je na Instagram profilu i tako obavijestila pratitelje, koje je prije toga molila za pomoć, da je njezina potraga imala sretan kraj. 

Podsjetimo, Tereza je na društvenim mrežama nekoliko sati prije objasnila zbog čega traži par.

ODUŠEVILI JE U PETRINJI Tereza: Pomozite mi, tražim par koji mi je vratio vjeru u čovjeka

- Dragi moji Instagram prijatelji i pratitelji. Trebala bi, što prije, doći do kontakta ovog mladog bračnog para, čini mi se da su rekli da su iz Makarske a koje sam slučajno srela u u prvim danima siječnja ove godine na blatnom putu, u potresom razrušenoj Banovini, gdje su nesebično pomagali promrzlom i prestrašenom stanovništvu - istaknula je Tereza pa nastavila: 

- Ukoliko ih netko s juga države prepozna, molim, javite mi ili porukom ili mailom. Ovo je, naime, jedini način da pokušam doći do njih, a njihova priča mi i dan danas vraća vjeru u čovjeka.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Ivan Orgulje 01.12.2021.

    Čini se da joj je malo dosadno. A i godine su tu... :D

  • jamesbond7777 30.11.2021.

    Kad ce koncert preko Dunava 🙄🙄... Tri put svoju riječ popljuvalaaa... Od onda ju nemogu smislit

  • cisab 30.11.2021.

    Tereza kao i svaki pjevac pokusava i na ovaj neprimjeren nacin sebe promovirati. Kao da im ona zahvali, kome bi to sto znacilo. Zamisli kako si ljudi umisljaju da su bitni. To ce im biti nagrada za humanost upoznat ce jednu umisljenu babu koja ce im se prenemagati i zahvaliti

Komentiraj...
Vidi sve komentare