Show

Komentari 6

Tereza: Pomozite mi, tražim par koji mi je vratio vjeru u čovjeka

Tereza: Pomozite mi, tražim par koji mi je vratio vjeru u čovjeka

Pjevačicu je dvojac dirnuo jer su nesebično pomagali promrzlom i prestrašenom stanovništvu i sad bi ih voljela pronaći. Ne sjeća se točno od kud su, ali čini joj se da su iz Makarske

Pjevačica Tereza Kesovija (83) želi pronaći bračni par koji je upoznala kad je obišla Petrinju nakon potresa. Kako kaže, voljela bi ih kontaktirati jer su joj vratili vjeru u čovjeka.

Tada je s prijateljicom posjetila Banovinu i srela jedan mladi par iz Dalmacije koji je došao pomoći tamošnjem stanovništvu. Njihova priča dirnula je pjevačicu pa je zamolila svoje pratitelje na Instagramu da joj pomognu u ovoj potrazi.

- Dragi moji Instagram prijatelji i pratitelji. Trebala bi, što prije, doći do kontakta ovog mladog bračnog para, čini mi se da su rekli da su iz Makarske a koje sam slučajno srela u u prvim danima siječnja ove godine na blatnom putu, u potresom razrušenoj Banovini, gdje su nesebično pomagali promrzlom i prestrašenom stanovništvu - istaknula je Tereza pa nastavila: 

- Ukoliko ih netko s juga države prepozna, molim, javite mi ili porukom ili mailom. Ovo je, naime, jedini način da pokušam doći do njih a njihova priča mi i dan danas vraća vjeru u čovjeka.

Najčitaniji članci