To je to što me zanima!

Teroristi prijete Bruni jer im je u filmu ismijao vođu

Komičar navodno je Aymanu rekao da će "Bruno" pomoći Palestincima, a Ayman nije očekivao da će se film baviti homoseksualnim temama
Vidi originalni članak

Sacha Baron Cohen (37) u svom zadnjem filmu "Bruno" je ismijao palestinsku terorističku organizaciju Al Aqsa Marytrs Brigade te njihovog bivšeg člana Aymana Abu Aitu. Teroristi su nedavno na adrese engleskih medija poslali pismo u kojem prijete odmazdom.
- Ovo je prljav način korištenja brata Aymana i ne prihvaćamo činjenicu da se naša brigada spominje u filmu. Zadržavamo pravo da odgovorimo na način koji budemo smatrali prikladnim - stoji u njihovom priopćenju. U međuvremenu se medijiima javio i Ayman koji planira podići tužbu protiv britanskog komičara.
- Baron mi je rekao da će film pomoći Palestincima. Kad sam shvatio o čemu se zapravo radi u filmu, nisam mogao vjerovati - izjavio je šokirani Ayman kojeg je Cohen u filmu predstavio kao vođu spomenute brigade. Ayman je bio član od 2003. do 2005. godine nakon čega je proveo dvije godine u izraelskom zatvoru zbog sumnje da je pucao po židovskim vojnicima. Trenutačno djeluje kao predstavnik stranke Fatah te promovira nenasilnu borbu za ostvarenje prava Palestinaca. Al Aqsa Martyrs Brigade je tijekom godina izvela nekoliko samoubilačkih napada, a nije im bila strana ni uporaba raznih projektila.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Mungos26 25.07.2009.

    Pazi ovo,oni nešto prijete...Pa nek pogledaju prvo sebe...Čovjek je komičar i voli zabavu,a oni su ubojice.On time nije napravio nikakav zloćin,stoga...ćemu bijes?

  • OdjebJeLansiran 25.07.2009.

    zavuč će mu projektil u pakšu

  • torcida_dinamo 25.07.2009.

    haha bruno. mogao bi ti dobiti TNT u dupe

Komentiraj...
Vidi sve komentare