To je to što me zanima!

'Teška su vremena, ali pustio sam Bogu da se nosi s tim...'

Bobby Brown privremeno je napustio Bobbi Kristinu i održao prvi nastup nakon što je pronađena bez svijesti u kadi. Nisam svjestan ovoga kroz što prolazim, kazao je
Vidi originalni članak

Bobby Brown (46) je nakon više od dva mjeseca kako je Bobbi Kristina (22) pronađena onesviještena u kadi u svom domu održao svoj prvi nastup u Los Angelesu. Publici se zahvalio na podršci koju daju njegovoj obitelji u ovim teškim vremenima. 

- Teška vremena su teška vremena. Nisam svjestan ovoga kroz što upravo prolazim, ali predao sam to Bogu da se on nosi s tim - rekao je glazbenik. 

Bobbi Kristina i dalje leži u induciranoj komi u rehabilitacijskom centru u Atlanti. Bobby kćer svakodnevno posjećuje. Članovi obitelji su priznali da ima malo nade za njezin oporavak, no nemaju namjeru isključiti ju s aparata koji ju održavaju na životu. 

- Stavite se u Bobbyjev položaj. Ako postoji samo 1% šanse da je živa, biste li vi čekali? Vaša kćer bi to zaslužila - kazao je nedavno izvor za People. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kung fu panda 13.04.2015.

    sad se sjeti biti otac ccccc

  • MyaMikic 13.04.2015.

    Bobby je unistio zivot zeni...( a ona bila naivna i slijepa od ljubavi)...kcer mu je jako patila i trazila utjehu(nazalost) u drogi..i eto gdje ju zivot odnio...zalosnoo

  • kokaza5 12.04.2015.

    Bobby je uništio mamu, ostalo sada ne treba komentirati..

Komentiraj...
Vidi sve komentare