To je to što me zanima!

Teški trenuci nekada omiljenog TV lica: Umro mi je otac, a ovo je jedina slika koju imam s njim

Ipak, sjećat ću ga se, ne kao onemoćalog starca atrofiranih mišića u pelenama, nego kao što ga ova slika i prikazuje: kao splitsku 'prežencu', direktora sa sveprisutnim šarmom i iskrom života, napisala je
Vidi originalni članak

Bivša voditeljica, Aleksandra Mindoljević Drakulić, na televiziji je radila od 1995. do 2000., a godinu dana je vodila 'Loto 6 od 45'. Sada je pratitelje na Facebooku obavijestila da joj je preminuo otac.

- Umro je moj otac. Zdravko Mindoljević. Ovo je jedina slika koju imam s njim, i to iz prošlog stoljeća. Iz 1995-e. Drugo ništa od njega nažalost nemam. Čak ni trenutak nježnosti. Slikao nas je njegov prijatelj Vladimir Sviben za kojeg se sjećam da je strašno htio da naš odnos uspije. A nije bilo tako, jer unatoč tome i mnogočemu drugome, nismo godinama razgovarali. Nije htio ni Olega upoznati - započela je objavu.

- Ipak, sjećat ću ga se, ne kao onemoćalog starca atrofiranih mišića u pelenama, nego kao što ga ova slika i prikazuje: kao splitsku 'prežencu', direktora sa sveprisutnim šarmom i iskrom života. Možda mi je sada stvarno vrijeme da krenem u neke sublimativne, reparacijske aktivnosti i da napišem novu stručnu knjigu o tatama i očinstvu. Ali, odakle krenuti? Najbolje je sve soriti i krenuti ispočetka. R.I.P. - dodala je.

ALEKSANDRA MINDOLJEVIĆ DRAKULIĆ: 'Bila sam kultna loto djevojka, a sada podučavam studente...'

Aleksandra danas radi kao sveučilišna nastavnica na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

- Gledajući svoje studente, razmišljam uvijek s pozitivne strane i vjerujem kako naša, srednja generacija, ako je spremna na međugeneracijski dijalog, može samo dobiti. Posebice ako može prigrliti utjecaj i znanja mladih. Oni su vrelo novina, od njih kreću revolucije, društvena previranja... - ispričala je u intervjuu za 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Selo_malo 19.01.2021.

    Odlaskom bliskih osoba postajemo svjesni prolaznosti i redovito žalimo što nismo provodili sa njima više vremena. No, kako smo bili dodijeljeni jedni drugima na ovome svijetu, mišljenja sam da ćemo se prepoznati i povezati i na onome svijetu. Treba u to vjerovati da bi se dogodilo, a ne dogoditi se da bi se u to  vjerovalo....

  • bosanac 19.01.2021.

    Divna žena. Tko bi rekao da je imala takvih problema u životu?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare