To je to što me zanima!

'Teško im do dućana': Sluškinja im kupuje hranu i gazirana pića

Čini se kako odbjegli kraljevski par ne želi biti viđen u javnosti zbog čega su unajmili kućnu pomoćnicu koja za njih obavlja one najbanalnije stvari kao što je kupovina namirnica
Vidi originalni članak

Meghan Markle (38) se sa suprugom Harryjem (35) odrekla kraljevskih dužnosti te šokirala ostatak obitelji i javnosti. Svijet i dalje bruji o tome, no ovaj skandal očito nije dovoljan za vojvotkinju od Sussexa koja nastavlja 'provocirati' javnost svojim ponašanjem. 

PREDVIDJELA Dianin batler pokazao je njeno pismo: 'Djeci će trebati snaga'

Nakon što su za svoj novi dom odabrali ljetnikovac u Vancouveru, Kitsilanu, smještenom tik uz Tihi ocean, čija cijena iznosi 183 milijuna kuna, čini se kako kraljevski par ne želi biti viđen u susjedstvu. Paparazzi su fotografirali pomoćnicu Meghan i Harryja koja je išla u nabavku kućnih potrepština. U kolicima su se našle razne namirnice te pakiranje gaziranih pića. Javnost ih je po društvenim mrežama ubrzo prozvala kako su i dalje 'lijeni i razmaženi iako su se maknuli s dvora'. 

Nered s 'Megxitom' počeo je 8. siječnja kad je mladi par objavio da se odriče najvažnijih kraljevskih obaveza i kreće u 'nov, financijski neovisan život'. Učinili su to, očito, bez kraljičina dopuštenja, ali i bez predodžbe kako bi to moglo funkcionirati. 

 

Britanski mediji pišu kako su Harry i Meghan to vjerojatno zamislili kao kombinaciju da su 'napola u, napola izvan' kraljevske obitelji, ali im je kraljica isporučila, kako je to nazvao Telegraph, 'najtvrđi mogući Megxit'. 

Par je izgubio pravo da ih se naziva kraljevskim visostima, jednako kao što se to dogodilo Harryjevoj majci Diani kad se razvela od princa Charlesa 1996., u još jednoj obiteljskoj drami koja je uzrujala kraljicu. Nadalje, pristali su vratiti 2,4 milijuna funta, koliko su porezni obveznici potrošili na obnovu njihove rezidencije Frogmore Cottagea. 

JAVILA SE NAKON ODLASKA Meghan objavila nove fotke na Instagramu: 'Zasjenit će Kate'

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • MarinaLeko 03.02.2020.

    A tko bi sada to trebao raditi nije ni prije ko glumica a ni on kao princ išli u dućan pa ni Obični bogatiji ljudi koji nisu slavni imaju osoblje i pomoć u kući a ne zvijezde i prinčev sin I kakva sluškinja i glupi naslov!!!!! A već tri reda dalje je asistentica ( pomoćnica) Glupost i smijurija

  • Selo_malo 31.01.2020.

    Hahahahah, brzo će se oni vratiti u konfort zonu iz koje su i došli. Kraljica će ih zateći kako grebu i cvile pred ulaznim vratima njene rezidencije.

  • OS98netko 31.01.2020.

    Zasto su razmazeni princ sta bi on trebo.u trg mozda kupovat salamu koje ste vi seljacine

Komentiraj...
Vidi sve komentare