Show

Komentari 56

'Teško im do dućana': Sluškinja im kupuje hranu i gazirana pića

'Teško im do dućana': Sluškinja im kupuje hranu i gazirana pića

Čini se kako odbjegli kraljevski par ne želi biti viđen u javnosti zbog čega su unajmili kućnu pomoćnicu koja za njih obavlja one najbanalnije stvari kao što je kupovina namirnica

Meghan Markle (38) se sa suprugom Harryjem (35) odrekla kraljevskih dužnosti te šokirala ostatak obitelji i javnosti. Svijet i dalje bruji o tome, no ovaj skandal očito nije dovoljan za vojvotkinju od Sussexa koja nastavlja 'provocirati' javnost svojim ponašanjem. 

Nakon što su za svoj novi dom odabrali ljetnikovac u Vancouveru, Kitsilanu, smještenom tik uz Tihi ocean, čija cijena iznosi 183 milijuna kuna, čini se kako kraljevski par ne želi biti viđen u susjedstvu. Paparazzi su fotografirali pomoćnicu Meghan i Harryja koja je išla u nabavku kućnih potrepština. U kolicima su se našle razne namirnice te pakiranje gaziranih pića. Javnost ih je po društvenim mrežama ubrzo prozvala kako su i dalje 'lijeni i razmaženi iako su se maknuli s dvora'. 

*EXCLUSIVE* Prince Harry and Meghan Markle send their housekeeper out for groceries - ** WEB MUST CALL FOR PRICING **

Nered s 'Megxitom' počeo je 8. siječnja kad je mladi par objavio da se odriče najvažnijih kraljevskih obaveza i kreće u 'nov, financijski neovisan život'. Učinili su to, očito, bez kraljičina dopuštenja, ali i bez predodžbe kako bi to moglo funkcionirati. 

FILE PHOTO: Britain

 

Britanski mediji pišu kako su Harry i Meghan to vjerojatno zamislili kao kombinaciju da su 'napola u, napola izvan' kraljevske obitelji, ali im je kraljica isporučila, kako je to nazvao Telegraph, 'najtvrđi mogući Megxit'. 

Royal wedding

Par je izgubio pravo da ih se naziva kraljevskim visostima, jednako kao što se to dogodilo Harryjevoj majci Diani kad se razvela od princa Charlesa 1996., u još jednoj obiteljskoj drami koja je uzrujala kraljicu. Nadalje, pristali su vratiti 2,4 milijuna funta, koliko su porezni obveznici potrošili na obnovu njihove rezidencije Frogmore Cottagea. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Najčitaniji članci