Show

Komentari 10

Dianin batler pokazao je njeno pismo: 'Djeci će trebati snaga'

Dianin batler pokazao je njeno pismo: 'Djeci će trebati snaga'

Volim svoje dječake do smrti i nadam se da će sjeme koje sam posadila i dalje rasti i donijeti im potrebnu snagu, znanje i stabilnost, pisalo je u princezinu pismu

Paul Burrell (61), bivši batler princeze Diane na svom je profilu na društvenim mrežama podijelio fotografiju pisma koje mu je pisala pokojna princeza. Istaknuo je kako je kroz pismo pokazala svu ljubav koju je osjećala prema svojim sinovima, ali isto tako i tugu jer je predosjetila da će im biti teško biti članovima britanske kraljevske obitelji. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Dok Harry, Meghan i Archie počinju graditi novi život, sjetio sam se riječi koje mi je princeza Diana napisala prije mnogo godina. Riječi su to bezuvjetne ljubavi koje su danas itekako prikladne, iako ih je ona napisala prije više od 24 godine - napisao je batler ispod fotografije. 

Diana je u pismu, tvrde analitičari, predvidjela da će njenim sinovima nešto dogoditi, odnosno da će im trebati ogromna snaga za sve izazove. 

- Volim svoje dječake do smrti i nadam se da će sjeme koje sam posadila i dalje rasti i donijeti im potrebnu snagu, znanje i stabilnost - pisalo je u princezinu pismu. 

Princess Diana Promoting the Landmine Survivors Network, Bosnia - Aug 1997

U moru onih koji su ih kritizirali i tvrdili kako su uništili ugled britanske kraljevske obitelji, Burrell je bio jedan od onih koji je podržao odluku Meghan i Harryja o odstupanju s kraljevskih dužnosti. 

- Moje misli su s Meghan i Harryjem dok čine ogroman korak u novi život. Također sam razmišljao o princezi Diani i što bi ona mislila o svemu. U svom srcu znam da bi željela da Harry i Meghan budu prije svega sretni - napisao je bivši batler na Instagramu.

Royal wedding

Njihova odluka šokirala je svijet, a najviše je u nevjerici oko odluke bila kraljica Elizabeta II. Iako im nije odmah 'dopustila' da odu, već su dva tjedna s 'glavom kuće' imali pregovore, ipak je popustila. Odlučeno je da Meghan i Harry više neće koristiti kraljevske titule i da se više neće financirati iz javnih sredstava.

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

 

Najčitaniji članci